Millionaire Rush

Presentation av spelet:

Millionaire Rush är ett MEGACLUSTERS™-spel där symboler delas upp och reagerar, vilket gör att det kan förekomma upp till 100 symboler. Millionaire Rush har ett MEGATRAIL™ som ger slumpmässiga bonusar vid varje spinn.

Så här spelar du:

Välj din insats genom att trycka på vänster- och högerpilarna på insatsen. Insatsens värde visas på insatsskärmen.
Alla utbetalningar multipliceras med insatsen för varje enskilt spinn.

Autospel:

För att ställa in Autospel trycker du på autoknappen. Detta visar Autospelskärmen som spelaren kan använda för att ändra antalet spinn, ställa in en förlustgräns och en vinstgräns. Spelaren kan välja Starta för att påbörja autospel när en förlustgräns har ställts in.
När Autospel är aktiverat ändras spelknappen till en stoppknapp. Antalet återstående Autospel visas på stoppknappen. Spelaren kan avbryta Autospel genom att trycka på stoppknappen. Autospelet avbryts automatiskt om någon av de begränsningar som har angivits uppnås eller om något sker som kräver att spelaren agerar.
Automatiskt spel är kanske inte tillgänglig i din jurisdiktion.

Starta spinnet:

Tryck på spelknappen för att starta ett spinn med vald insats. Symbolerna faller ner överst från skärmen och visar resultatet.

Megaclusters:

I MEGACLUSTERS™-spelautomater ska man matcha symboler där vinstsymbolerna delas upp och reagerar.
Millionaire Rush är ett MEGACLUSTERS™-spel som börjar med 5 rader och 5 kolumner.
Vid vinst ersätts varje vinnande symbol av 4 mindre symboler.
Vid vinst med dessa mindre symboler faller symboler av samma storlek
ovanför dem ner. Nya symboler faller ner överst från skärmen för att fylla lediga platser på brädet.
Reaktionerna fortsätter tills inga fler vinster inträffar.
Reaktioner inträffar efter det att alla sammanfallande vinster har betalats ut.

Symbolvinster:

Vinst utdelas när det förkommer 5 eller fler matchande symboler av valfri storlek intill varandra, antingen horisontellt eller vertikalt.
Den högsta vinst som betalats ut per vinnande kluster. Utbetalningar multipliceras med insatsen.
Alla vinnande kombinationer räknas samman. Se UTBETALNINGAR för mer information.

Wild:

Wild ersätter vilken symbol som helst.
Wilds ersätter endast angränsande symboler och ger inte utbetalning i kluster.
MEGATRAIL™ kan lägga till Wilds på skärmen med multiplikatorer upp till x5.
Samtliga vinster multipliceras med alla Wilds-multiplikatorer som ingår i vinsten i fråga.

Megatrail:

Millionaire Rush har ett MEGATRAIL™ med 12 steg som bestäms slumpmässigt vid varje spinn i spelets huvudomgång.
Steg 12 innehåller ett bonuspris på upp till 1 000 gånger insatsen och steg 7 ger 6 gratisspinn.
Utöver bonuspriset och gratisspinn läggs minst 3 slumpmässiga bonusar till i MEGATRAIL™.
Steg 1 i MEGATRAIL™ är alltid tomt, medan steg 2 alltid innehåller en slumpmässig bonus.

Megatrail™-bonusar:

Det finns 12 olika typer av slumpmässiga bonusar:
1. Wilds: Upp till 10 Wilds läggs slumpmässigt till på skärmen.
2. Multiplikator-Wilds: Wilds med en multiplikator upp till x5 läggs till på skärmen.
3. Symbolexplosioner: Varje förekomst av den symbol som visas tar bort alla symboler på dess rad eller kolumn.
4. Symboluppdelning: Varje stor förekomst av den symbol som visas förvandlas till 4 mindre symboler av samma typ.
5. Symboluppgradering: Varje förekomst av den symbol som visas uppgraderas till angiven symbol.
6. Symbol till Wild: Varje förekomst av den symbol som visas blir en Wild.
Megatrail™-bonusar  (fortsättning)
7. Mega-Wild: Ett rutnät med 4 Wilds läggs till på skärmen. Två rutnät med Wilds läggs till under omgången med gratisspinn.
8. Vinstmultiplikator: En multiplikator på upp till x11 för hela snurret delas ut. Bonuspriset multipliceras inte.
9. Explosioner: Upp till 3 explosioner, i den form som anges, tar bort symboler från skärmen.
10. Symbolduplicering: Fem stora förekomster av den symbol som visas läggs till på en rad eller kolumn på skärmen.
11. 50:50: Alla symboler i den övre, nedre, vänstra eller högra delen av skärmen tas bort.
12. Max-Megaclusters: Alla stora symboler ersätts av 4 mindre symboler.

Gratisspinn

När steg 7 i MEGATRAIL™ är markerat i spelets grundomgång delas 6 gratisspinn ut.
Ett förbättrat MEGATRAIL™ bestämts slumpmässigt en gång för hela omgången med gratisspinn där ett bonuspris på upp till 2 000 gånger insatsen delas ut på steg 12.
När steg 7 av MEGATRAIL™ markeras under omgången med gratisspinn tilldelas ytterligare 3 gratisspinn.
Högsta antalet gratisspinn är 99.
Utöver bonuspriset och återutlösaren läggs minst 6 slumpmässiga bonusar till i MEGATRAIL™.
Steg 1 och 2 i MEGATRAIL™ innehåller alltid slumpmässiga bonusar.
Insatsen som användes för att utlösa gratisspinn kommer att användas under tiden de är aktiverade.
I slutet av gratisspinn visas den totala vinsten för alla spinn. Eventuella vinster kommer att krediteras till spelarens konto och därefter fortsätter det vanliga spelet.

Det här spelet har en teoretisk återbetalningsgrad (RTP) på 96,44 %. Systemfel avbryter alla utbetalningar och spel.

Datum för senaste ändring: 2022-07-29