Enchanted Waters

Välkommen till Enchanted Waters videoslot med Free spins, respins och andra fantastiska funktioner.

OM SPELET

Enchanted Waters är en videoslot med 5 hjul och 4 rader. Spelet har 5 vanliga högt betalande symboler och 4 lågt betalande symboler. Det finns en Wild-symbol som ersätter alla vanliga symboler och som enbart landar i de 3 hjulen i mitten. Det finns en vanlig free spin-symbol som visas på hjul 1, 3 och 5 i basspelet och den ger Free spins om 3 landar på dessa hjul. Det finns 4 Sjöjungfru-symboler som bara landar på det 5:e hjulet, de kan också användas för att utlösa Free Spins (kan ersätta det 5:e hjulets Free Spin-symbol) eller respins och var och en ger en extra funktion. Det finns också en +1-symbol som bara landar på det 5:e hjulet och ger ett extra snurr.

Respins

Om du landar en Sjöjungfru-scatter-symbol i basspelet utlöses en respin med den sjöjungfruns specialfunktion. Dessutom förvandlas alla exemplar av den symbolen på hjuluppsättningen till +1 spin-symbolen för respin. Om du landar flera sjöjungfru-scatters i ett enda snurr får du 1 respin med båda funktionerna aktiverade. Om en andra sjöjungfru landar i respin aktiveras ett andra respin med båda sjöjungfruarnas funktioner. När mer än en sjöjungfru-sscatter-symbol visas på det femte hjulet aktiveras alla funktioner samtidigt.

Den röda sjöjungfrun - tar bort alla låga symboler från hjulen.

Den blå sjöjungfrun - tilldelar en 2x, 3x, 5x, 10x, 25x multiplikator. I Free spins tilldelas multiplikatorn slumpmässigt vid varje snurr.

Den gröna sjöjungfrun - förvandlar snurret till ett avalanche-snurr.

Den gula sjöjungfrun - om en wild landar på hjulen expanderar den för att fylla hjulet.

Free spins

Om du landar 3 free spin-symboler i basspelet får du 10 free spins. Alla sjöjungfrur som ingår i det aktiverande snurret ger sin funktion för hela Free spin-sessionen. När sjöjungfrur landar i Free spins kommer de att tilldela sin funktion för återstående free spins. Om en sjöjungfrufunktion aktiveras under free spins förvandlas alla exemplar av den symbolen till +1-symbolen på hjuluppsättningen under de återstående free spins. Free spins spelas med samma insats som det aktiverande snurret.

Golden Bet

Spelare kan betala 15x extra per insats för att garantera att en slumpmässig sjöjungfru landar på det 5:e hjulet.

Köpa free spins

• Spelare kan betala 200x insatsen för att köpa 10 free spins med en slumpmässig kombination av funktioner.
  • Spelare kan betala 1000x insatsen för att köpa 10 free spins med alla 4 funktioner.

BERÄKNA VINSTSÄTT-VINSTER

• Det finns 1024 sätt att vinna i detta spel. En identisk symbol på 3, 4 eller 5 intilliggande hjul med start från vänster ger en vinst.
  • Om något av hjulen innehåller fler än 1 av den vinnande symbolen multipliceras vinsten. Ett exempel, om det första hjulet innehåller 2 vinnande symboler, det andra hjulet har 3 vinnande symboler och det fjärde hjulet har 2 vinnande symboler kommer vinsten att behandlas som en 3-i-rad vinst med en 2*3*2=12x MULTIPLIKATOR.
  • Samtidiga eller sammanfallande vinst längs flera vinstsätt räknas samman och betalas ut.
  • Varje symbols utbetalning är listade i vinsttabellen.
  • Det finns ett vinsttak på x25 000 i detta spel.

SPELPANEL

• Meny - Menyikonen expanderar eller minimerar spelmeny.
  • Saldo - Visar spelarens aktuella saldo.
  • Insats - Visar nuvarande insats.
  • Vinstfält - Visar nuvarande vinst
  • Snurrrknapp - Satsar och startar spelet. (Spelare kan i vissa regioner använda mellanslagstangenten på datorer för att snurra)
  • Golden Bet - Aktiverar/avaktiverar Golden Bet.
  • Turbo-läge – Genom att klicka på turbo-knappen sätter du på/av turbo-läget (ej tillgängligt på alla marknader).
  • Ljud - Stänger av och slår på ljudet.
  • Autospel - Visar alternativ för autospel.
  • Köp Bonus - Öppnar menyn för köp av bonusspel.

SPELMENY

• Insats - Visar insatsalternativen.
  • Vinsttabell - Visar vinsttabellen som innehåller en förklaring av de viktigaste funktionerna i spelet och visar dynamiskt utbetalningarna för varje symbol.
  • Inställningar - Visar spelets inställningar.
  • Spelregler - Visar spelets regler.
  • Autosnurr - Visar alternativen för autosnurr.
  • Spelhistorik - Visar de senaste snurren med en möjlighet att se dem igen.
  • Köp Bonus - Visar menyn för köp av bonusspel.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion.)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94.0%.

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom 1 timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 15/08/2023. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
WILD SYMBOL WILDSYMBOL
FREE SPIN FREE SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER-SYMBOL
MAX BET MAXINSATS
CONGRATULATIONS GRATULERAR
YOU WON DU VANN
BIG WIN STORVINST
SUPER BIG WIN SUPERSTOR VINST
SUPER MEGA BIG WIN SUPER MEGASTORVINST
TOTAL WIN TOTAL VINST
GOLDEN BET GYLLENE INSATS
RESPIN OMSNURR
BUY BONUS KÖP BONUS

Datum för senaste ändring: 2023-09-06