Rock Star Santa

Välkommen till Rock Star Santa Video Slot med free spins, avalanche, multiplikatorer och andra funktioner.

OM SPELET

Rock Star Santa är en videoslot med 6 hjul och 6 rader. Detta spel innehåller klustervinster som betalar ut om ett kluster om 5 eller fler identiska symboler landar. Spelet har 8 vanliga betalande symboler. Det finns en wildsymbol som ersätter alla vanliga symboler. Det finns också en free spins-symbol som enbart förekommer i basspelet.

Avalanche-funktion

Spelet innehåller avalanche som innebär att vinnande symboler försvinner från hjulen och ger plats till nya symboler, som ramlar ner. (Ytterligare free spins-symboler kan också landa under en avalanche.) Varje gång spelaren får en avalanche-vinst blir en wild tillagd i en av de vinnande positionerna, innan de resterande positionerna fylls på nytt.

Multiplikatorer

Varje vinst skapar en wild och ökar hjulmultiplikatorn med x1. I basspelet återställs multiplikatorn efter varje förlorande snurr eller avalanche. Multiplikator i free spins återställs inte under det att funktionen är aktiv.

Free spins

3 free spin-symboler ger 7 free spins. 4 free spin-symboler ger 9 free spins. 5 free spin-symboler ger 11 free spins. Multiplikatorn återställs vid starten av free spins och sedan återställs den inte under sessionen. Free spins spelas med samma insats som det aktiverande snurret.

Golden Bet

Spelare kan betala 0,25 extra per satsning för att dubbla chansen att vinna free spins.

Presentsymbolen

Presentsymbolen kan landa i free spins och i basspelet på det sista hjulet. I basspelet betalar presenten: 5x-100x insatsen, 7 free spins, 9 free spins, 11 free spins eller +4 wild-symboler. I free spins betalar presenten: 5x-100x insatsen, +1 free spin, +1 multiplikator på alla hjul +4 wild-symboler.

Köpa free spins

Spelare kan betala x75 för att köpa free spins-omgången med 7-11 slumpmässigt valda free spins. Spela kan betala x250 för att köpa free spins-omgången med 11 free spins.

Free spins-gambling

När free spins aktiveras kan spelare chansa för att få fler free spins (såvida de inte redan har 11 free spins). Om de lyckas uppgraderas deras 7 free spins till 9, eller från 9 till 11 free spins. Om de misslyckas förlorar de free spins-omgången.

BERÄKNA AVALANCHE-VINSTER

• Varje symbols utbetalning är listade i vinsttabellen för alla vinster.
  • Vinsten visas i vald valuta.
  • Om en multiplikator var aktiverad, multiplicera det vinnande beloppet med multiplikatorn som är belönad.
  • Alla klustervinster summeras efter snurren.
  • Detta spel har ett vinsttak på 10 000 x insatsen

SPELPANEL

• Meny - Menyikonen expanderar eller minimerar spelmeny.
  • Saldo - Visar spelarens aktuella saldo.
  • Insats - Visar nuvarande insats.
  • Vinstfält - Visar nuvarande vinst
  • Snurrrknapp - Satsar och startar spelet. (Spelare kan i vissa regioner använda mellanslagstangenten på datorer för att snurra)
  • Golden Bet - Aktiverar/avaktiverar Golden Bet.
  • Ljud - Stänger av och slår på ljudet.
  • {turbomode}
  • Autospel - Visar alternativ för autospel.
  • Köp Bonus - Öppnar menyn för köp av bonusspel.

SPELMENY

• Vinsttabell - Visar vinsttabellen som innehåller en förklaring av de viktigaste funktionerna i spelet och visar utbetalningarna för varje symbol.
  • Insats - Visar insatsalternativen.
  • Inställningar - Visar spelets inställningar.
  • Spelregler - Visar spelets regler.
  • Insats - Visar insatsalternativen.
  • Autosnurr - Visar alternativen för autosnurr.
  • Spelhistorik - Visar de senaste snurren med en möjlighet att se dem igen.
  • Köp Bonus - Visar menyn för köp av bonusspel.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion.)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94.0%.

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom 1 timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Datum för senaste ändring: 2023-12-04