Jurassic Park: Gold

Om det här spelet

• lDet här är en videospelsautomat med 5 hjul och 4 rader. l Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer.
  • lVinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas. l Hög 1- och Hög 2-symbolerna är dubbelstaplade i basspelet och free spins.

Regler för vinstrader

• lSpelet innehåller 40 vinstrader.
  • lAntalet vinstrader som spelas är fast. l En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. l Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad. l Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Insatsregler

• lVarje spel kostar lika mycket som den totala insatsen. l Den ursprungliga insatsen är antalet mynt multiplicerade med myntvärdet.
  • lDen totala insatsen baseras på den ursprungliga insatsen och multipliceras med

kostnaden för de spelade vinstraderna.

Vinstregler

• lVinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.
  • lVinsten baseras på vinstkombinationen.
  • lDen totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader och scatter-vinster från ett spel.
  • lOm flera vinnande kombinationer dyker upp på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut. l Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
  • lVinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
  • l"Vinn upp till"-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Wild-symboler

• lWild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.
  • lWild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter-symboler och Powerballsymboler. l Wild-symboler multiplicerar med 2x eller 5x när de ersätter i basspelet.
  • lWild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination. l Wild-symboler kan dubbelstaplas i basspelet och free spins.

Scatter-symboler

• lScatter-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de dyker upp var som helst på hjulen.
  • lScatter-vinster multipliceras med den totala insatsen.

Powerball-symboler

• lPowerball-symboler dyker upp på alla hjul i basspelet. l Powerball-symboler är blåa eller gyllene i basspelet. l Alla gyllene Powerball-symboler du får samlas in. l Gyllene Powerball-symboler dyker bara upp på hjul 5.
  • lDen grafiska potten existerar bara som visuell underhållning och påverkar därmed inte resultatet.
  • lPowerball-symboler ger vinst i funktionen Link&Win™. l Powerball-symboler ger kontantpriser eller jackpottpriser.
  • lPowerball-symboler skapar inte sina egna vinstkombinationer när de landar var som helst på hjulen.
  • lPowerball-priser multipliceras med den totala insatsen.

Funktionen Link&Win™

• l6 eller fler Powerball-symboler aktiverar funktionen Link&Win™.
  • lDen här funktionen kan endast aktiveras i basspelet. l Funktionen Link&Win™ börjar med 4 öppna och 4 låsta rader. l Du får 3 spel i början av funktionen.
  • lBara Powerball-symboler och tomma positioner dyker upp på hjulet. l Powerball-symboler visar kontant- och jackpottpriser i funktionen.
  • lDe aktiverande Powerball-symbolerna hålls på plats i funktionen, och de återstående symbolpositionerna spelas separat. l Alla nya Powerball-symboler du får hålls under resten av spelen. l Om du får fler Powerball-symboler återställs antalet spel till 3. l Få ett visst antal Powerball-symboler i funktionen för att låsa upp fler rader. l 15, 20, 25 och 30 symboler låser upp rad 5, 6, 7 och 8 i turordning.
  • lAlla Powerball-kontantpriser och jackpottar på upplåsta rader delas ut i slutet av

funktionen Link&Win™.

• lFunktionen Link&Win™ tar slut när det inte finns några spel kvar eller alla

hjulpositioner är fyllda och ger megajackpotten.

Jackpottar

l Jackpottar kan delas ut i funktionen Link&Win™. l Megajackpotten ger 8 000x den totala insatsen. l Jättejackpotten ger 100x den totala insatsen. l Den lilla jackpotten ger 30x den totala insatsen. l Minijackpotten ger 15x den totala insatsen. l Megajackpotten delas ut när alla hjulpositioner är fyllda med Powerball-symboler.

Free spins-val

• l3 eller fler scatter-symboler var som helst aktiverar free spins.
  • lAlla upplåsta funktioner kan väljas. l Ytterligare funktioner låses upp efter ett antal funktionsaktiveringar.

Free spins

• lDet finns 4 free spins-funktioner. l Free spins spelas automatiskt. l Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.
  • lDilophosaurus-free spins ger 12 free spins, och wild-symboler multiplicerar vinsten med 2x, 5x eller 8x. l Den här funktionen låses upp när free spins aktiveras första gången.
  • lVelociraptor-free spins ger 9 free spins, och wild-symboler multiplicerar vinsten med 2x, 5x eller 8x. l Den här funktionen låses upp efter 4 free spins-aktiveringar.
  • lSpinosaurus-free spins ger 6 free spins, och wild-symboler multiplicerar vinsten med 2x, 5x eller 8x. l Den här funktionen låses upp efter 8 free spins-aktiveringar. l Inget adderas eller multipliceras om flera wild-symboler ersätter i en vinst.
  • l3 eller fler scatter-symboler återaktiverar antalet free spins som först aktiverats.
  • lSamla 15 scatter-par i basspelet för att låsa upp Tyrannosaurus-free spin. l Om du bara får 2 scatter-symboler i ett spel samlas dem in i en scatter-samlare. l Funktionen låses upp under nästa free spins-aktivering. l Tyrannosaurus Rex-free spin ger 1 free spin med funktionen WildStorm. l Scatter-samlaren nollställs när du spelat funktionen WildStorm. l Funktionen WildStorm kan göra upp till 5 hjul till wild-symboler.
  • lWild-hjul delas ut som separata symboler. l Om du inte vinner något i WildStorm fylls scatter-samlaren på igen. l Tyrannosaurus Rex-free spin kan inte återaktiveras.

Wild Chase-funktion

• lDen här funktionen aktiveras när en wild-symbol hamnar på hjul 2, 3 och 4 under free spins. l Den aktiverande wild-symbolen aktiverar den symbolpositionen. l Den här aktiverade symbolpositionen hålls under hela funktionen. l Wild-symboler aktiverar positioner på hjul 3 under Dilophosaurus-free spins. l Wild-symboler aktiverar positioner på hjul 2 och 4 under Velociraptor-free spins. l Wild-symboler aktiverar positioner på hjul 2, 3 och 4 under Spinosaurus-free spins. l När en annan wild-symbol hamnar på samma position blir hjulet wild i det spelet. l Wild-hjulet är bara aktivt i det aktiverande spelet. l Om alla positioner på ett deltagande hjul aktiveras får du 4 nya free spins.
  • lWild-hjul delas ut som separata symboler. l Den här funktionen aktiverar inte Tyrannosaurus Rex-free spin-funktionen.

Spelmeny

• lKnappen Meny: Visar fler spelalternativ.

• lKnappen Lobby: Avslutar spelet.

• lKnappen Bank: Visar banksidan.

• lKnappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

• lKnappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Spelkontroller

• lKrediter: Visar nuvarande saldon.
  • lInsats: Visar den nuvarande totala insatsen. l Vinst: Visar den senaste vinsten.

• lKnappen Spel: Sätter igång ett spel.

• lKnappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

• lKnappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

• lKnappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen. l Knappen X: Avslutar spelet.

Insatsinställningar

l Total insats: Visar den totala insatsen. l Myntvärde: Ställer in myntens värde. l Satsade mynt: Ställer in antalet mynt som satsas. l Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet. l Knappen Satsa max: Ställer in nuvarande insats till högsta möjliga värde.

Inställningar

l Ljud: Aktiverar spelljud. l Röster: Aktiverar röster.

Ytterligare information

• lVissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
  • lOm anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.
  • lSaldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats. l Resultat från det senaste spelade spelet visas.
  • lOm en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas. l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Återbäring till spelare

l Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden. l Värdet är fast och ändras inte. l Det här spelet har en RTP om 94,00 %.

Datum för senaste ändring: 2022-02-08