Aztec Falls

Om det här spelet

l Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader. l Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Insatsregler l Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Vinstregler

• lVinsten baseras på vinstkombinationen.
  • lOm flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.
  • l"Vinn upp till"-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta

möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

• lVinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
  • lDen totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel.

Wild-symboler

• lWild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer. l Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom bonus- och myntsymboler.
  • lWild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination. l Den här symbolen dyker bara upp i basspelet.

Klibbiga wild-symboler

l Den klibbiga wild-symbolen är en staplad wild-symbol som fyller hela hjulet. l Klibbiga wild-symboler dyker endast upp under free spins.

Myntsläppssymbol

• lMyntsymbolen dyker upp på hjul 5 i basspelet.
  • lFå myntsymbolen för att aktivera myntsläppsbonusen. l Ett mynt faller ner och landar på en bonusplats, vilket lämnar ett spår på hjulen.
  • lBonusen som visas där myntet landar delas ut. l WILD: Symboler på myntspåret ersätts med wild-symboler. l JACKPOTT: Jackpotthjulet aktiveras. l STAPLAD: Hjulen snurrar om med staplade symboler. l MULTIPLIKATOR: Aktuell vinst multipliceras med 2x, 3x, 4x eller 5x. l TOM: Ingen bonus delas ut.

Kontantfallsbonus

• lKontantfallsbonusen kan aktiveras slumpmässigt under ett spel i basspelet. l Mynten faller ner på kontantplatser under hjulen.
  • lAlla kontantplatser har värden på 0x, 0,5x, 1x, 2x, 5x eller 10x. l Funktionen avslutas när det sista myntet landar.
  • lSumman av kontantplatserna betalas ut, inklusive vinster från det aktiverande spelet.

Free spins

• lBonussymboler är scatter-symboler. l Bonussymboler dyker bara upp på hjul 1, 3 och 5. l Bonussymboler dyker bara upp i basspelet.
  • l5 free spins delas ut.
  • lFree spins spelas automatiskt. l Endast WILD-bonusen är tillgänglig på bonusplatserna under free spins.
  • lOm det står WILD på en bonusplats i slutet av ett spel fyller den klibbiga wildsymbolen hela hjulet ovanför bonusplatsen. l Klibbiga wild-symboler hålls kvar under free spins. l Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet. l Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Free spins kan inte omaktiveras.

JACKPOTTHJULSBONUS

l Få ett mynt på jackpottbonusplatsen under myntsläppsbonusen för att aktivera jackpotthjulet. l 1 av 4 jackpottar delas ut. l Mega-jackpotten ger 5 000x insatsen. l Super-jackpotten ger 1 000x insatsen. l Minor-jackpotten ger 200x insatsen. l Mini-jackpotten ger 30x insatsen.

Jackpottsatsning

• lJackpottsatsningen är tillgänglig när du har vunnit en Mini-, Minor- eller Superjackpott. l En vinnande satsning ger nästa jackpott. l Jackpottar kan satsas tills Mega-jackpotten har vunnits.
  • lOm du förlorar en jackpottsatsning delas ett hemligt kontantpris ut innan funktionen avslutas. l Vinster från den aktiverande myntsläppsbonusen läggs till i jackpottvinsten. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelkontroller

• lKnappen Spel: Sätter igång ett spel.

• lKnappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

• lKnappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

• lKnappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

• lKnappen Meny: Visar fler spelalternativ.

• lKnappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

• lLjud: Aktiverar spelljud.
  • lInsats: Visar den nuvarande totala insatsen. l Total vinst: Visar den senaste totala vinsten. l Saldo: Visar nuvarande saldon. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

• lKnappen Spelregler: Visar vinsttabeller och spelregler.

• lKnappen Bank: Visar banksidan.

• lKnappen Hem: Avslutar spelet.

• lKnappen Stäng: Stänger spelmenyn.

Ytterligare information l Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

• lSaldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats. l Resultat från det senaste spelade spelet visas.
  • lOm en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.
  • lEventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.
  • lChansningsvinster samlas in automatiskt vid uppdatering. l Om en chansningsfunktion pågår uppdateras spelet till basspelet. l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas. l Vinstvärdet uppnås genom sammanlagda vinster under hela free spins-sessionen. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Återbäring till spelare

l Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden. l Det här spelet har en RTP om 94,11 %. l Värdet är fast och ändras inte.

Översättning av speltermer

l Mini - Mini. l Minor - Liten. l Super - Super. l Mega - Mega.

Datum för senaste ändring: 2022-02-24