Five Pirates

WILD

• ersätter alla symboler utom
  • visas endast på hjul 2 och 4

SCATTER

• 2, 3 ELLER 4 utspridda från vänster till höger på konsekutiva hjul med början på det första hjulet aktiverar Hold N Spin-fasen.
  • Lås in 5 hjul för att starta tunnbonusen.

HOLD N SPIN

• 2, 3 ELLER 4  utspridda från vänster till höger på konsekutiva hjul med början på det första hjulet aktiverar Hold N Spin-fasen.
  • De som betalar  är ”inlåsta” och ändras till och täcker hela hjulet under resten av Hold N Spin-fasen.
  • Resten av hjulen snurras om upp till 3 gånger.
  • Om du förbättrar resultatet genom att låsa in en till  återställs Hold N Spins-fasen till 3.
  • Dyker det upp fler  blir de ”inlåsta” tills alla 5 hjulen är ”inlåsta”, eller Hold N Spins-fasen är avklarad.
  • Genom att låsa in 5 hjul startar du tunnbonusen.
  • Endast den aktiverande  vinsten betalas ut under Hold N Spins-faser.

TUNNBONUS

• 5 aktiverar tunnbonusen.
  • Välj 1 av 5 bonus-spelalternativ.
  • Välj en tunna från den nuvarande nivån.
  • Antingen blottlägger du en  eller en  för att vinna priset.
  • tar dig till nästa nivå.
  • om  visas När du väljer ett pris får du inte välja mer och du vinner gratisspelen och multiplikatorn för den respektive nivån.
  • Under tunnbonusen kan du vinna upp till 15 gratisspel och 15x multiplikator

SPELREGLER

• 50 mynt ger spel på 1024 vinstlinjer
  •  Utdelning sker enligt vinsttabellen.
  • Alla vinster visar en 1-kreditssatsning. Alla vinster multipliceras med multiplikatorinsatsen.
  • Varje symbol kan användas en gång per vinstkombination
  • Vinnande kombinationer ger utdelning för alla symboler, inklusive scatter, var som helst på hjulen 1, 2, 3, 4 och 5 var för sig.
  • Alla vinster går från vänster till höger på de konsekutiva hjulen, inklusive scatter.
  • Sammanfallande vinster läggs samman
  • Scatter-vinster läggs till andra vinster.
  • Gratisspel spelas med samma multiplikatorinsats som det spel som aktiverade funktionen.
  • Bonusar kan återaktiveras under gratisspelen.
  • Återaktiverade bonusar ställs i kö och spelas i slutet av gratisspelen.
  • Tekniska fel förklarar alla spel och vinster ogiltiga
  • Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

Datum för senaste ändring: 2020-02-12