Sidewinder DoubleMax

OM SPELET

Sidewinder DoubleMax™ är en videoslot med 5 x 3 rader och 20 vinstlinjer. Vinster betalas åt båda hållen, så 3 eller fler identiska symboler som landar på en vinstlinje från hjulet längst till vänster åt höger eller längst till höger åt vänster kommer att betala. 5 av en sort-vinster betalas åt båda hållen.

Wildsymboler

Wildsymboler kan bara visas under Sidewinder funktionen. De ersätter alla symboler.

Super Wildsymboler

Super wildsymboler kan bara visas under Sidewinder funktionen. De visas bara som staplar med 3 symboler. De fungerar som vanliga wildsymboler och ersätter alla symboler.

SIDEWINDERFUNKTION

Sidewinderfunktionen kan aktiveras slumpmässigt efter ett förlorande snurr. Hjulen flyttas för att ge en vinnande kombination. Efter att den första vinsten är tilldelad kommer hjulen att flyttas igen. Om de flyttas till en vinnande kombination kommer funktionen att fortsätta, om de inte skapar en vinst avslutas funktionen. En vinstmultiplikator läggs till alla vinster under funktionen. Multiplikatorspåret startar på X1 och ökar exponentiellt med varje steg. Vid varje vinnande förflyttning ökar multiplikatorspåret ett steg. Alla vinster som skapas under funktionen multipliceras med aktuell vinstmultiplikator. I början av funktionen läggs upp till 6 wilds eller super wilds till slumpade positioner på multiplikatorspåret. Om spåret ökar till en position som innehåller en av dessa kommer wild/super wild att läggas till ett slumpmässigt utvalt hjul, innan nästa förflyttning. Sidewinderfunktionen kan inte återutlösas.

GYLLENE INSATS

Det finns en möjlighet för spelare att öka sin insats med 25% för att öka chansen att aktivera Sidewinderfunktionen. Vinster betalas ut enligt vinsttabellen och baseras på grundinsatsen.

KÖP AV BONUS

Genom att välja bonusköp kan spelare betala 50x för att köpa Sidewinderfunktionen med valfri insats. När insats placeras kommer hjulen att snurra fram en förlorande kombination och förflyttningsfunktionen tilldelas.

Det finns en övre gräns för satsning i spel med köp av bonus.

Maximal insats för köp av bonus kan skilja sig från ovan nämnda information beroende på var du spelar spelet.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på snurr-knappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman. För att beräkna en enstaka vinstlinje ska antalet identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen räknas. Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje, i varje riktning, betalas.

SPELALTERNATIV

Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn.
  • Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelfunktioner och information om vinstlinjerna.
  • Spelregler – Visar spelets regler.
  • Inställningar – Välj Ljud av/på, och andra inställningar.
  • Historik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Lobby – Stänger spelet och tar spelaren till lobbyn

SPELPANEL

Meny (Hamburgare)
  • Ljud – Låter spelaren stänga av allt ljud.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuellt spel.
  • Insats – Visar nuvarande insatsvärde.
  • Välj insats – Öppnar en pop-up som låter spelaren välja önska insatsstorlek.
  • Autospel (om tillgängligt) – Ger spelaren åtkomst till autospel-panelen för att välja antalet autospel och gränser.
  • Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt (om tillgängligt).
  • Golden Bet – Aktiverar/Avaktiverar Golden Bet
  • Bonusköp – Öppnar bonusköpsmeny.
  • (Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

GENVÄGAR FÖR TANGENTBORD

Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra på datorn.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren. Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94.0%.

Maximal vinst är 5000x grundinsats. Om en Sidewinderfunktion överstiger 5000x grundinsats kommer 5000x grundinsats att tilldelas och funktionen avslutas.

SLUMPEN

Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom 1 timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo. I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats. Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas. Detta är spelregler version 1, daterad 19/12/2023. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/contact

ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
WILD SYMBOL WILDSYMBOL
GOLDEN BET GYLLENE INSATS
FEATURE FUNKTION
BIG WIN STORVINST
EPIC WIN EPISK VINST
HUGE WIN ENORM VINST
MASSIVE WIN MASSIV VINST

Datum för senaste ändring: 2024-01-12