Oktoberfest Madness

rsz_main_game_usd

Spelets mål:

Oktoberfest Madness är ett "Drunken Knight" slotspel med fem rullar och 99 vinstlinjer. Girl symbolen är en scatter som startar gratisspelfunktionen med multiplikatorer. Oktoberfest-flaggsymbolen finns på varje hjul och är wildsymbol. Du vinner baserat på kombinationen av de olika symbolerna som visas på vald(a) vinnande betalningslinje(r). I "VINSTTABELLEN" nedan visas hur mycket du vinner för varje kombination.

rsz_paytable2

rsz_paytable3

vinstlinjer

vinstlinjer1

vinstlinjer2

Information om spelet:

• Spelet spelas med 99 linjer.
  • När du börjar spela är den totala insatsen förinställd.
  • TOTALA INSATSEN är 99 multiplicerat med insatsen per linje.
  • När insatsen ändras så ändras också REQUIRED POINTS (poängkraven) för "DRUNKEN KNIGHT-JACKPOTTEN". Högre insatser behöver färre poäng för att vinna jackpotten (se DRUNKEN KNIGHT JACKPOT reglerna för mer information).
  • Insatsen per linje kan ändras med hjälp av knapparna plus och minus.
  • Klicka på snurrknappen om du vill SNURRA med vald SATSNING.
  • Utbetalningar visas i VINSTTABELLEN.
  • Betalningslinjevinster multipliceras med det satsade beloppet per linje och läggs till andra betalningslinjevinster.
  • Det högsta vinstbeloppet betalas ut för varje vald vinstlinje.
  • Om du vinner på flera upplysta linjer samtidigt adderas vinsterna till din totalvinst.
  • Scattervinster (tjej-symbolen) multipliceras med den totala insatsen och adderas till vinstlinjevinsterna.
  • Alla symboler betalar från vänster till höger, förutom den spridda scattersymbolen som betalar var som helst på spelskärmen.
  • Förutom jackpot-animationen och bakgrundsanimationerna så animeras också alla vinstsymboler.
  • Ticker-meddelandena visas längst ner på spelskärmen.
  • Vid vinst ökar det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Spelet och dess regler är samma i både versionen med och utan riktiga pengar, förutom att spel utan riktiga pengar inte bidrar till jackpotbeloppet och autosnurroptionen är inte möjlig i gratisversionen.

Så här spelar du:

• Välja "BETS" (insats): När du deltar i spelet, ställs en förinställd insats per vinstlinje in för alla 99 linjer i slotmaskinen. Du kan höja insatsen per linje med ett klick på knappen inbetalning till höger om "Insats per linje", eller så kan du sänka insatsen med ett klick på knappen plus till vänster. Satsning och linjer justeras inte till nästa möjliga insats om ditt saldo sjunker under total satsning. Klicka på knappen minus som visas längst ned på spelskärmen.
  • LINJER: 99 linjer väljs automatiskt. Linjerna är förinställda och kan inte ändras.
  • HÖGSTA SATSNING: Klicka på knappen högsta satsning för att spela med MAXIMAL INSATS. Om ditt spelsaldo inte räcker stängs det här alternativet.
  • Antalet valda linjer multipliceras med "satsningen per linje". Det totala satsningsbeloppet visas under mätaren "SATSA" längst ned på spelskärmen.
  • Vinsttabell: Betalningstabellen ser du antingen via ett klick på knappen hjälp som är längst ned på spelskärmen bredvid "SATSA" eller med ett klick på knappen info som är längst ned på skärmen, bredvid linjemätaren. De priser som visas i betalningstabellen gäller för en enhetssatsning och visas som multiplikatorer. Du kan beräkna det effektiva utbetalningsbeloppet per linje genom att multiplicera respektive pris med satsningen per linje. Du kan återvända till spelet genom att klicka på knappen back button på vinsttabell-skärmen.
  • Snurrknappen: Klicka på SNURRA ikonen spin-knappen för att starta spelet. När hjulen slutat snurra får du betalt för eventuella vinstkombinationer eller scattervinster enligt vinsttabellen.
  • Resultat: Vinster visas i form av färgade vinstlinjer med animerade symboler och scattervinster visas även med animerade symboler. Det totala vinstbeloppet visas längst ned på skärmen, bredvid "VINST".
  • Volym: Använd ikonen volym på för att spela upp spelets musik. Klicka på volym avikonen för att stänga av ljudet volym av.
  • TILLGODOHAVANDE: Ditt återstående spelsaldo efter att du har gjort den önskade satsningen, visas i mätaren "SALDO", dvs. det aktuella spelsaldot minus den totala satsningen.
  • "AUTOSNURRA": Du kan använda denna funktion för att välja bland de olika alternativen för spel med "hands free". De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
  • Antal snurrningar: Spelet snurras det antal rotationer som valts i den öppningsbara menyn. Du kan välja så många spel du vill ända fram till att saldot är lägre än det placerade spelet.
  • Spela tills vinsten är lika stor eller högre än: Spelet snurras automatiskt tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som valts i rullgardinsmenyn.
  • Snurra så länge förlusten inte är högre än: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
          1. Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
          2. Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
          3. (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns), då är nästa autospin tillåten.
  • Snurra tills temaspelet startar: Spelet snurras automatiskt tills nästa temaspel startar.
  • Autospinspel avslutas när Drunken Knight Jackpot funktionen startas mellan Autospins.

autospin panel

• Om du vill använda funktionen autospin klickar du på knappen "AUTOSNURRA" i nedre högra hörnet av spelskärmen. När autosnurra-fönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de alternativ som du vill spela med. Välj ur menyn där den finns och klicka på "OK". Klicka på "START" för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt kan du klicka på "X" för att hoppa över funktionen "AUTOSPIN" och återgå till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor valda kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta med spelet.
  • Du kan endast använda alternativet AUTOSNURRA när du spelar med riktiga pengar.
  • Upprepa insats/ändra insats: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att åter spela med samma satsning. För att ändra din insats, kan du höja eller sänka spelmätaren som visas i spelskärmen.
  • Tillgodohavande: Ditt återstående spelsaldo efter att du har gjort önskad satsning visas under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under SALDO- respektive SATSA-mätaren Ditt spelsaldo visas längst ned i spelskärmen.

Webbläsarpanelens kommandon:

Spelfönstret med browserpanel

• Klicka på "Ansvarsfullt spelande" för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på "Spelregler" för att se aktuellt versionnummer och spelregler.
  • Klicka på "Spelloggar" för att visa loggarna över dina spel.
  • Klicka på knappen "Insättninginbetalning för att lägga till pengar på ditt konto.
  • Klicka på "Riktiga\Gratis" för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen "Spelloggar" är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Spelregler:

• Välj insats per linje.
  • Total insats är 99 gånger linjeinsatsen.
  • Du spelar på 99 linjer.
  • Välj SPIN (snurra) för att börja spela.
  • Linjevinster multipliceras med satsat belopp per linje.
  • Scattervinster multipliceras med den totala insatsen.
  • Alla vinster, utom progressiva vinster, betalas ut enligt vinsttabellen.
  • Progressiva vinster betalas som de visas.
  • Alla symboler ger vinst från vänster till höger räknat från hjulet längst till vänster med undantag för scattervinster och progressiva vinster. Endast linjevinster ger utbetalning, med undantag för scattervinster och progressiva vinster.
  • Om du vinner på flera linjer adderas vinsterna.
  • Endast den högsta vinsten på valda linjer ger utbetalning.
  • Scattersymboler ger vinst överallt.
  • Linjevinster, scattervinster och progressiva vinster räknas samman.

Oktoberfest-funktion:

Sida för att välja funktion
  • 3, 4 eller 5 scattersymboler aktiverar OKTOBERFEST-FUNKTIONEN.
  • Välj en öl för att vinna:
      1. Gratisspel-multiplikatorer X2, X3, X4 eller X5
      2. 5, 10, 15, 20, 25, 30 eller 50 gratisspel
  • Under gratisspel är insatsen per linje samma som i spelet som aktiverade funktionen.
  • Under pågående gratisspel multipliceras alla vinster, med undantag för progressiva vinster, med gratisspelsmultipliceraren.
  • Under gratisspel återaktiveras det ursprungliga antalet gratisspel av 3 eller fler scattersymboler.

Drunken Knight Jackpot:

rsz_jackpot_usd

• Smashed Progressive startar vid $9 000 och stoppas vid $12 000.
  • Tipsy Progressive startar vid $800 och stoppas vid $1 500.
  • Buzzed Progressive startar vid $150 och stoppas vid $250.
  • För varje jackpot betalar vi startvärde och spelarbidrag i delar.
  • Jackpotpriset är startvärdet adderat till delarna.
  • Smashed, Tipsy och Buzzed progressiva kan endast vinnas i slutet av OKTOBERFEST-FUNKTIONEN.
  • Du kan vinna högst ett progressive-spel efter avslutat OKTOBERFEST-SPEL.
  • Under gratisspel i OKTOBERFEST-FUNKTIONEN, ger varje ölsymbol en Drunken Knight poäng.
  • Smashed, Tipsy och Buzzed progressiva vinns med Drunken Knight poäng som visat.
  • Drunken Knight-poängen återställs till noll efter avslutat gratisspel i OKTOBERFEST-FUNKTIONEN.
  • Vinster överförs till SALDOT i slutet av OKTOBERFEST-FUNKTIONENS gratisspel.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 95,02 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer mjukvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Game Logs" (spelloggar) när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas ned mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" inbetalning nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst.

Datum för senaste ändring: 2020-10-06