The Goonies Return Jackpot King

Steg 1: Hur man börjar

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Klicka på Snurra för att starta spelet.
  3. RTP:93.06%+0.5%

Steg 2: Hur man spelar

• Klicka på SNURRA för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en rad med 2, 3, 4 eller 5 matchande symboler (från vänster) på någon av vinstraderna vinner du. Alla eventuella vinnande rader markeras på spelplanen och betalas ut till ditt saldo.
  • 3 eller fler bonus-scattersymboler någonstans på hjulen ger bonusen.

Hjulvinster

• Radvinster multipliceras med värdet av insatsen på relevant vinstrad.
  • Samtliga vinster från alla olika rader läggs samman och skapar ditt totala vinstbelopp.
  • Samtliga vinstsymboler måste landa på en betald rad och vara på varandra efterföljande med start på hjulet längst till vänster.
  • Endast den högsta radvinsten betalas ut på varje rad.
  • Scatter-vinster adderas till eventuella radvinster.

Wildsymboler

• Wildsymbolen kan hjälpa till att bilda radvinster genom att fungera som andra symboler.
  • Wildsymbolen kan inte fungera som scattersymboler eller bonussymboler.
  • Endast den högst betalande vinsten per linje betalas ut. Om till exempel 3 wildsymboler bildar en vinst, eller om de symbolerna bildar en vinst tillsammans med en annan symbol (totalt 4 symboler), ger endast den högsta av dem vinst.
  • Wildsymboler inkluderar: Medallion Wild, Truffle Shuffle Wild, Mikey Wild, Colossal Wild, Super Sloth Wild, Goonie Wilds och Inferno Wild.

One-Eyed Willy Key Of Plenty

• One-Eyed Willy Key Of Plenty kan aktiveras slumpmässigt under vilket snurr som helst:
  • Truffle Shuffle Wilds – wilds kan lägga sig över hjulen och förvandla positioner till wilds. Chunk kan även förvandla wilds till multiplicerande wilds som kan ge ett truffle reshuffle där han efter det ursprungliga snurret kan komma tillbaka och byta hjulpositioner för att ge en andra vinst.
  • Hidden Treasure – Ger slumpmässigt multiplicerande wildhjul.
  • W-invention Reels – Data dyker upp och använder sin handske som skjuts ut för att slå hjulet och gör så att 2 eller fler hjul i följd får samma resultat. Detta kan inträffa på upp till samtliga 5 hjul. Dessutom kan Data skapa en kolossal symbol på upp till 5 hjul samt uppgradera synliga symboler eller flytta dem för att skapa en bättre vinst.
  • Lucky Coins – den hemliga symbolen (guldmyntet) väljer en slumpmässig symbol som ska visas inuti guldmyntet. Under snurr där ett mynt hamnar på hjulen väljs en symbol som visas i varje synligt mynt. Det finns också en chans att en kontantsymbol kan avslöjas. Kontantsymboler stannar på plats och hjulen snurras om. Hjulen fortsätter att snurras om tills inga ytterligare kontantsymboler landar på hjulen.
  • Bonusökning – extra bonussymboler kan läggas till på hjulen.
  • Vinstsnurr – Ger dig garanterat ett stort vinstsnurr.
  • Det finns även ytterligare modifierare som kan aktiveras efter vilket snurr som helst. De förvandlar båda en förlust till en vinst. Vid ett förlustsnurr kan en lie dyka upp och återställa hjulen till en vinst, skjutande spikar kan ta bort en eller flera kolumner med symboler för att skapa en vinst, dynamit kan kastas in på hjulen för att uppgradera vinsten, och en grottkollaps tar bort alla synliga symboler så att nya symboler som ger vinst faller ner i kaskad.

Bonusaktivering

Du aktiverar bonusen genom att få fram minst 3 bonussymboler på hjulen. När du uppnår det får du ingen utbetalning direkt – bara tillträde till en av bonusrundorna.

Du snurrar hjulet som därefter stannar på 1 av 6 funktioner och avslöjar bonusen som vunnits.

Booby Trap Bonus

Aktiveras genom att landa på fällafunktionen under bonusen.

Vrid på nyckeln till vänster eller höger (eller klicka på vänster eller höger pil) för att vrida på nyckeln och avslöja ett resultat: KONTANTER (lägger till ett kontantbelopp baserat på spelarens totalinsats); INKASSERA (avslutar funktionen); BONUSFUNKTION (avslöjar en bonus som spelaren får).

Om en funktion avslöjas avslutas Booby Trap Bonus och spelaren startar bonusfunktionen som visas.

Om INKASSERA avslöjas avslutas funktionen och spelaren får beloppet som visas i bonusvinstfältet (vilket är en multiplikator av spelarens totalinsats).

Waterslide To Wealth Bonus

Aktiveras under bonusen genom att landa på funktionen Vattenrutschkanan till rikedom.

Bonusen är indelad i två delar; del 1 är en multiplikatorstig längs vattenfallet mot den andra delen av bonusen.

Spelaren börjar alltid på del 1 och får välja gulddubloner för att gå vidare längsmed stigen vilket ökar totalinsatsmultiplikatorn. Genom att välja dubloner avslöjas ett av följande positiva eller negativa resultat:

Evenemang

Händelse

Avancera 1, 2, 3, 4 eller 5

Flyttar spelaren längs stigen med motsvarande antal positioner.

SAMLA

Avslutar bonusen och betalar ut den aktuella totalinsats-multiplikatorn.

STORA PENGAR

Tar spelaren direkt till bonusrundan Big Money.

Utöver det kommer det längs stigen finnas vissa positioner som har en ikon med en skeppsratt, som sitter under vissa värden. Om spelaren landar på en position med en ratt kommer skeppsratten att dyka upp och snurra samt avslöja något av följande:

• Uppgradering: ökar vissa av värdena längs stigen.
  • Eliminera: tar bort några av värdena på stigen, vilket ökar chansen att ta sig till slutet av stigen.
  • Genväg: detta ökar spelaren längre ner på spåret.

Om Big Money-bonusens slutspel nås startar spelaren Big Money-slutspelet där spelaren kan vinna en stor kontantmultiplikator eller en extrafunktion.

Skeleton Organ Free Spins

Aktiveras genom att landa på Skeleton Organ Free Spins-funktionen under bonusen.

Spelaren får 5 snurr med specialsymbolen Skeleton Organ aktiv och superstaplad på varje hjul.

Symbolen Skeleton Organ är fastklistrad och de symboler som landar stannar kvar under resterande gratissnurr.

Om en specialsymbol landar under något snurr väljer spelaren en tangent på orgeln som dyker upp något bakom hjulen för att avslöja en symbol som sedan visar sig på varje synlig orgelsymbol.

När snurren är slut visas ett antal gulddubloner. Spelaren får välja en av dem och avslöja ett av följande resultat:

• EXTRASNURR – ger extrasnurr där den hemliga symbolen förblir fastklistrad från de första snurren.
  • BONUS – ger en bonus baserad på funktionen som avslöjas.
  • INKASSERA – avslutar bonusen och ger beloppet som visas i bonusvinstpanelen.

Fratelli Free Spins

Aktiveras genom att landa på Fratelli Free Spins-funktionen under bonusen.

Spelaren belönas med 8 inledande snurr som innehåller återskapade omsnurr i slutet av funktionen.

Om en synlig Super Sloth Wild landar under ett snurr, efter att eventuella vinster har betalats ut, lämnar wildsymbolen positionen på hjulen med en särskild ram runt sig.

Efter att de 8 första snurren förbrukats kommer ett sista omsnurr att äga rum på alla positioner där Super Sloth Wilds landade.

Varje hjulposition snurras om för att avslöja antingen en wild- eller en kontantsymbol.

Om 5 eller fler kontantsymboler avslöjas aktiveras Momma Fratelli Money Spins efter att eventuella hjulvinster har tilldelats. Varje hjulposition förvandlas till ett minikontanthjul där spelaren har 3 omsnurr för att få fram fler kontantsymboler. Varje gång en kontantsymbol dyker upp återställs snurren till 3. Detta fortsätter tills spelaren använt alla sina snurr.

Efter snurren visas ett antal nycklar för spelaren. Spelaren får välja en av dem och avslöja ett av följande resultat:

• EXTRASNURR – ger extrasnurr med speciella ramar som hålls fast på hjulen baserat på slutresultatet från de första 8 snurren.
  • BONUS – ger en bonus baserad på funktionen som avslöjas.
  • INKASSERA – avslutar bonusen och ger beloppet som visas i bonusvinstpanelen.

Final Voyage Free Spins

Aktiveras genom att landa på Final Voyage Free Spins-funktionen under bonusen.

Efter en skärmövergång går spelet till en ny gratissnurr-layout med en stig nedanför hjulen med inferno till vänster, diverse markörer i mitten och en gulddublon till höger.

Under varje snurr är Inferno Wild aktiv. Med början från vänster förflyttar sig Inferno Wild 1 hjul åt höger för varje snurr. I slutet av varje snurr förvandlas goonien nedanför hjulet till en wild där wildsymbolen finns, innan Inferno Wild-symbolen flyttar sig åt höger igen.

Detta fortsätter tills alla högbetalande symboler uppgraderas till wilds och spelaren når dublonen på hjul 5.

När dublonen har nåtts dyker ett antal dubloner upp över hjulen och spelaren får uppmaningen att VÄLJA EN DUBLON som avslöjar ett av följande resultat:

• INKASSERA – avslutar funktionen och spelaren får beloppet som visas i BONUSVINSTPANELEN.
  • ONE-EYED WILLY RICHES – ger bonusen One-Eyed Willy Riches.
  • SUPERSNURR – ger ett antal supersnurr där alla goonies är wilds och hela Inferno Wild-hjulet är aktivt. Under varje snurr flyttar sig Inferno wild slumpmässigt innan den låses på ett hjul slumpmässigt.

One-Eyed Willy Riches Bonus

Om man får 5 bonussymboler på hjulen under huvudspelet, riskspel eller stannar på One-Eyed Willy Riches Bonus på bonushjulet eller avslöjar det från en modifierarnyckel eller inom en funktion, aktiveras bonusen One-Eyed Willy Riches.

Värdena börjar snurra och när de stannar får man motsvarande totalinsatsmultiplikator. Funktionen fortsätter tills fällan aktiveras på vågarna, där spelaren får sin vinst från totalinsatsmultiplikatorn.

Spelaren får 3 kontantsnurr på en spelplan på 5x4 med individuella hjul. Om ett kontantvärde landar inom synhåll återställs snurrmätaren till 3.

Spelet är även aktivt med gooniefigurerna som var och en har en unik kraft/förmåga samt ett kontantvärde:

• Mikey: ger en total vinstmultiplikator (x2-x5).
  • Data: ger ett extra omsnurr och ökar antalet snurr med 1.
  • Chunk: gör sin klassiska Truffle Shuffle, uppgraderar varje synlig symbol med beloppet som visas när han landar.
  • Mouth: lägger ihop alla aktuella vinstvärden på hjulen för att skapa en superpengavinst (om till exempel alla synliga symboler fick totalt 100x insatsen så skulle Mouth-symbolen vara värd 100x insatsen).
  • One-Eyed Willy: gör hjulen större med en kolumn till vänster eller höger som kan gå upp till 9x4.
  • Sloth: återställer kraften hos någon annan synlig karaktärssymbol (Exklusive Sloth).

Funktionen fortsätter tills hela spelplanen på 9x4 är full eller alla snurr har använts och spelaren får beloppet som visas, vilket är en multiplikator av totalinsatsen.

funktionsgambla

När en funktionsvinst uppnås i spelet (utom bonusen One-Eyed Willy Riches) får spelaren möjlighet att antingen INKASSERA funktionen eller riskspela för att försöka vinna en av de andra funktionerna i spelet.

Om du riskspelar och vinner kan funktionen som du riskspelat inkasseras. Då är alla funktioner nedanför den eliminerade. Det fortsätter tills du når toppfunktionen (där du får den funktionen) eller landar på Mystery Win-segmentet under hjulsnurret då du får ett Mystery Win-pris (ett hemligt pengapris baserat på en multiplikation av din totalinsats. 5x-35xTOTALINSATS).

Vinstoddsen under riskspela-funktionen motsvarar inte nödvändigtvis de visade oddsen.

One-Eyed Willy Exchange

Om spelaren under huvudspelet får en vinst som är 15x insatsen eller högre kan spelaren ta vinsten eller starta funktionshjulet för att försöka vinna en funktion.

Om spelaren väljer att INKASSERA så tilldelas kontantbeloppet som visas. Om spelaren väljer att RISKSPELA ersätts vinsten av ett snurr på utbyteshjulet. Hjulet består av en av tre bonusnivåer (Bonus, Super Bonus eller Mega Bonus beroende på vilken kontantvinst som byts) plus hemliga vinsten.

Om spelaren riskspelar och vinner kan bonusen som riskspelats inkasseras. Detta fortsätter tills spelaren inkasserar, når toppbonusen (där den bonusen tilldelas) eller landar på hemliga vinstsegmentet under hjulsnurret där ett hemligt vinstpris tilldelas (ett hemligt kontantpris baserat på en multiplikator av spelarens totalinsats. 5x-35xTOTALINSATS).

Jackpot King Deluxe: Pottsystem

• Under alla snurr finns det en chans att Jackpot King Deluxe Bonus aktiveras genom att få fram 5 överliggande Jackpot King Deluxe-symboler på hjul 1 till 5.
  • Jackpot King Deluxe: Pottsystem är tillgängligt oavsett insats och spel och är sammankopplat med Jackpot King Deluxe: Pottsystem.
  • Snurra hjulen för att samla kronsymboler och klättra på vinststegen. Uppnå minst 15 kronsymboler så startas Wheel King-sektionen av funktionen.
  • Efter vilket snurr som helst kan du välja en ikon för att få något av följande utfall:
  • SNURRA – då snurras hjulen igen och alla ytterligare kronsymboler som finns kvar hjälper dig på vinststegen.
  • INKASSERA – avslutar funktionen och spelaren får en bonusvinst baserad på multiplikatorn för sin uppnådda totalinsats på vinststegen.
  • WHEEL KING – om denna avslöjas startas Wheel King-sektionen av funktionen direkt.
  • Om man uppnår minst 15 kronsymboler under Jackpot King Deluxe Bonus får man Wheel King Bonus.
  • Wheel King-funktionen är ett tombolaliknande hjul som består av ett Big Win Multiplier-segment och ett Pot-segment.
  • Snurra hjulet för att vinna antingen en stor totalinsats-multiplikator eller en jackpott.
  • OBS! Jackpot King Deluxe: Jackpottar kan bara vinnas under Wheel King-delen av bonusen.
  • När en jackpott vinns återställs den till reservsumman och börjar växa igen.
  • Sannolikheten att vinna en jackpott ökar i takt med att jackpottvärdet stiger (kungliga och majestätiska potter vinns garanterat vid det övre gränsvärdet).
  • Samtidiga jackpottvinster kan inte ske. Om två spelare förefaller vinna jackpotten samtidigt kommer den första spelaren som utlöser jackpotten att vinna hela jackpottsumman, och den andra spelaren vinner reservpotten plus eventuella ytterligare gjorda bidrag.
  • Om det inträffar ett kommunikationsfel mellan att en jackpott har vunnits och att den visas på skärmen överförs vinstbeloppet automatiskt till spelarens konto.
  • Medan spelet är igång kan jackpotten inte avbrytas. Om spelet avlägsnas ska det överblivna beloppet överföras till en annan jackpott.
  • Jackpottar finansieras med bidrag från spelarens insatser med undantag för startplåten som finansieras av operatören.

Autospel (föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav)

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel gratissnurr startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen "STOPP".

Information om utbetalningar och spelregler

• Radvinster multipliceras med värdet av insatsen på relevant vinstrad.
  • Vinster från olika vinstrader adderas.
  • Alla radvinstsymboler måste befinna sig på en aktiv rad och på angränsade hjul med start från hjulet längst till vänster (20 rader är alltid aktiva). Endast den högsta radvinsten betalas ut per rad.
  • Funktionssymboler är scattervinster och delas ut när de dyker upp oavsett position på hjulen och oavsett antal spelade rader.
  • Flera scatter-funktioner kan vinnas i ett spel.
  • Scattervinster betalas utöver hjulvinster.
  • Gratisspel genomförs med samma antal rader, till samma radinsats och totalinsats som under den utlösande spelomgången (20 rader är alltid aktiva).
  • (Vinstoddsen under riskspela-funktionen motsvarar inte nödvändigtvis de visade oddsen).
  • SYSTEMFEL ANNULLERAR SAMTLIGA BETALNINGAR OCH SPEL.

Datum för senaste ändring: 2022-04-06