Megajackpot Mistress of Egypt

Den magiska älskarinnan ger jokerpyramider från ovan i MegaJackpots Mistress of Egypt! Spelarna kommer att älska detta mystiska spels slumpmässiga joker-funktion som ger jokersymboler utspridda på hjulen och kan aktivera bonusspelet MegaJackpots, där ytterligare priser som till exempel progressiva MegaJackpots finns tillgängliga! Stora symbolstaplar ger storvinstpotential! Skarabé-scattersymboler ger ännu fler gratissnurrar, upp till 75 stycken, för ännu större chanser till gudomliga vinster!

Så satsar du

MegaJackpots Mistress of Egypt har 30 vinstlinjer.

Meny för insatskonfiguration

Tryck på kugghjulet för att öppna menyn för insatskonfiguration.

Mynt

Visar det aktuella antalet mynt som används i spelet.

Insatsen är fast på 30 vinstlinjer.

Myntvärde

Visar aktuellt myntvärde i vald valuta.

Så här ändrar du insatsen:

Välj önskad total insats.

På stationära enheter kan du välja att trycka på minusknappen (–) för att minska myntvärdet eller att trycka på plusknappen (+) för att öka myntvärdet.

Tryck på OK för att bekräfta och stänga menyn för insatskonfiguration.

Snurra

Tryck på cirkelpilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Autosnurrfunktion

Autosnurr spelar automatiskt spelet ett givet antal snurr till det aktuella myntvärdet.

För jurisdiktioner där autosnurr är aktiverat: Välj antal autosnurr och där så är tillgängligt förlustgräns, och (valfri) enkelvinstgräns.

När du har valt önskad insatskonfiguration trycker du på AUTOSNURR och väljer hur många snurrar som ska spelas med de aktuella insatsinställningarna.

Autosnurr spelar det angivna antalet snurr tills STOPP trycks ned, en bonus aktiveras, saldot är för lågt för att snurra igen, eller eventuella aktiverade vinst-/förlustgränser uppnås.

Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

Slumpmässig joker-funktion

Under vilket snurr som helst i grundspelet kan jokerpyramider dyka upp på 3–15 symbolpositioner på hjulen. Om 5 eller fler jokerpyramider finns på hjulen kan 1–5 utgöras av jokersymbolen för MegaJackpots-bonusspel. Vinster utvärderas efter att en jokersymbol och jokersymbolen för MegaJackpots-bonusspel har dykt upp.

När bonussymbolen är en del av en vinnande kombination och jokersymbolen dyker upp över samma symbolposition tilldelas gratissnurrar utöver vinster som fås när jokersymbolen dyker upp.

Synkroniserade hjul-funktionen

Varje hjul i MegaJackpots Mistress of Egypt har stora staplar av samma symbol.

Alla symboler kan dyka upp i en stapel, med undantag för symbolerna bonus-scatter, joker och joker för MegaJackpots-bonusspel.

Samma symbol kan dyka upp i stora staplar på flera olika hjul under samma snurr.

Vinst av den progressiva MegaJackpots

Varje satsning ger dig en chans att vinna den progressiva MegaJackpots. Ju högre insatsen är, desto bättre är oddsen att vinna.

Oddsen att vinna jackpotten är proportionella mot den faktiska insatsen. Därför är spelet helt rättvist och erbjuder samma odds per satsat belopp i vald valuta.

Till exempel har en spelare som spelar med ett myntvärde på 0,20 dubbelt så stor chans att vinna jackpotten som en spelare som spelar med ett myntvärde på 0,10 på samma spel och i samma valuta. Den förväntade återbetalningen till spelare är densamma för båda spelarna.

Se regler för mer information om utbetalningar.

MegaJackpots-bonusspel

MegaJackpots-bonusspelet aktiveras när 5 joker-scattersymboler för MegaJackpots-bonusspel dyker upp på hjulen under den slumpmässiga joker-funktionen i grundspelet eller bonusrundan med gratissnurr.

Aktivering av MegaJackpots-bonusspelet ger 1 snurr på hjulen i MegaJackpots-bonusspelet. Hjulen i MegaJackpots-bonusspelet innehåller multiplikatorsymboler och MegaJackpots-symboler. Tillgängliga multiplikatorer på 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 8x, 10x, 15x, 20x, 25x, 30x, 40x, 50x, 60x, 80x, 100x, 200x, 300x, 400x, 500x och 1 000x total insats.

Alla symboler som dyker upp på den mittersta raden tilldelas. Avslöjade multiplikatorer läggs ihop.

Vinn den progressiva MegaJackpots när 1 eller fler MegaJackpots-symboler dyker upp på den mittersta raden på hjulen. Endast 1 progressiv MegaJackpots tilldelas.

Hjulen i MegaJackpots-bonusspelet skiljer sig från hjulen i grundspelet och bonusrundan med gratissnurr.

Bonusrunda med gratissnurr

Bonusrundan med gratissnurr aktiveras när 3 eller fler bonus-scattersymboler dyker upp någonstans på hjulen.

Antal bonussymboler

Gratissnurrar tilldelade

3

10

4

20

5

75

Den slumpmässiga joker-funktionen aktiveras under varje gratissnurr.

Bonusen kan inte återaktiveras.

De hjul som används i bonusrundan med gratissnurr skiljer sig från hjulen som används i grundspelet.

Gratissnurrar spelas med samma myntvärde som det aktiverande snurret.

Alternativ

Alla ljud

• Sätt på och stäng av spelljud.

Musik

• Sätt på eller stäng av musik.

Ljudeffekter

• Sätt på eller stäng av ljudeffekter.

Regler

Misspuk eller funktionsfel ogiltigförklarar alla utbetalningar och spel.

Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul, med början från hjulet längst till vänster.

Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje betalas ut. Linjevinster multipliceras med myntvärdet på den vinnande linjen. Sammanfallande linjevinster på olika vinstlinjer läggs ihop.

Bonusvinster är oberoende av linjevinster och läggs ihop med det totala vinstbeloppet.

Jokersymboler och jokersymbolen för MegaJackpots-bonusspel dyker inte upp på hjulen i grundspelet. När den slumpmässiga joker-funktionen aktiveras kan dock jokersymboler och jokersymbolen för MegaJackpots-bonusspel dyka upp på alla hjul.

Jokersymboler och jokersymbolen för MegaJackpots-bonusspel dyker inte upp på hjulen i bonusrundan med gratissnurr. Den slumpmässiga joker-funktionen aktiveras emellertid under varje gratissnurr och jokersymboler och jokersymbolen för MegaJackpots-bonusspel kan dyka upp på alla hjul.

Jokersymbolen är en joker och ersätter alla symboler utom bonussymbolen och jokersymbolen för MegaJackpots-bonusspel i grundspelet och bonusrundan med gratissnurr.

Jokersymbolen för MegaJackpots-bonusspel är en joker och ersätter alla symboler utom bonussymbolen i grundspelet och bonusrundan med gratissnurr.

Vinster visas i vald valuta.

En spelare kan slumpmässigt få upp till 3 gnistor under varje snurr. Ju fler gnistor spelaren samlar ihop, desto snabbare kan pyramiden rotera. Antalet gnistor och rotationshastighet indikerar inte en större chans att aktivera jokersymboler.

Oavsett insatsstorlek kan det i vissa jurisdiktioner finnas ett vinsttak på enskilda transaktioner. Se vinsttabellen för mer information. En transaktion innefattar resultatet av bonusen plus utfallet som aktiverade bonusen. Om vinsttaket nås under bonusen, avslutas bonusen omedelbart oavsett om fler gratissnurrar återstår eller inte.

MegaJackpots-regler

När en spelare vinner jackpotten visas ett meddelande. Kundtjänst kommer att kontakta spelaren inom 24 timmar med information om spelarens jackpottutbetalning. Vinstbekräftelsen kan ta upp till 72 timmar, och vinsten kommer inte att synas på ditt kontosaldo. Du kan fortsätta spela. Det kommer inte att påverka din jackpott.

Beloppet som betalas ut efter verifieringen är ungefär det belopp som ses på jackpottmätaren när vinsten inträffar. Potentiellt kan den tilldelade jackpotten vara något högre på grund av visningsfördröjningar.

I ovanligt sällsynta fall kan två spelare vinna MegaJackpots samtidigt. Ordningen på vinnarna bestäms enbart av tidstämpeln som tillämpas på varje transaktionsförfrågan när den tas emot av MegaJackpots-servern. Den officiella MegaJackpots-vinsten tillfaller spelaren vars transaktionstidstämpel är först. Spelaren vars tidsstämpel hamnar på andra plats kan vinna jackpottens återstartsbelopp om hans/hennes MegaJackpots-vinst inträffade precis efter den andra spelarens MegaJackpots-vinst, men innan MegaJackpots-mätaren hann återställas.

Alla tillämpliga skatter och avgifter i samband med vinster samt eventuella andra betalningar som tilldelas den vinnande spelaren är spelarens eget ansvar. Vinster kan inte överföras, ersättas eller lösas in mot någon annan ersättning.

Jackpotten representerar en ökande högsta vinst där ökningstakten finansieras med en fast procentandel av varje insats som läggs av alla spelare som spelar om jackpotten.

Övrig information

Förlorad anslutning under en jackpottvinst

Om du mot förmodan skulle förlora anslutningen eller om spelet skulle återställas under ett jackpottaktiverande snurr vinner du jackpotten.

Meddelande om jackpottvinsten kommer inte att visas på spelskärmen när spelet laddas om, och vinsten kommer inte att synas på ditt kontosaldo. Eventuella standardvinster kommer att synas på ditt kontosaldo.

Fortsatt spelande, vare sig det är i detta spel eller något annat, påverkar inte jackpotten. Vår kundtjänstavdelning kommer att kontakta dig inom 24 timmar med mer information om din jackpottutbetalning. Vinstbekräftelsen kan ta upp till 72 timmar.

Den förväntade återbetalningen exklusive jackpottarna är 89,00 %.

Vid återställning är jackpotten 500 000,00 £ vilket avspeglas iden valda valutan i jackpottmätaren, och den förväntadeåterbetalningen är 91,00 %. Den långsiktiga teoretiskt förväntade återbetalningen inklusive den progressivajackpotten är 92,50 %.

Immateriell egendom

© 2022 IGT. De varumärken och/eller tjänstebeteckningar som används häri är antingen varumärken eller registrerade varumärken tillhörande IGT, dess dotterbolag eller dess licensgivare.

Datum för senaste ändring: 2022-07-21