Hur gör jag för att snabba på spelprocessen för livespel?

Oddsen på spelkupongen uppdateras regelbundet och kan när som helst öka eller minska. Följande automatiska inställningar hjälper till att snabba på själva spelprocessen. Välj det alternativ du önskar:

• Acceptera högre odds: Om oddsen ökar accepteras dessa automatiskt fram till det att spelet placerats. Detta omfattar även odds som ökar under tiden då spelet bekräftas. Du måste fortfarande acceptera oddssänkningar innan du kan placera spelet.
  • Acceptera alla oddsändringar: Både ökade och minskade odds accepteras automatiskt fram till det att spelet placerats. Detta omfattar även oddsändringar under tiden då spelet bekräftas.