Ta bort/eller avmarkera spel

Det går fort och enkelt att ta bort eller avmarkera spel från spelkupongen.

• Du tar bort spel från spelkupongen genom att trycka på som då ändras till en knapp med texten Ta bort. Om du trycker på knappen igen tas spelet bort från spelkupongen. Du kan göra samma sak genom att svepa från höger till vänster (horisontell rörelse) över det spel du vill ta bort.
  • Du kan avmarkera ett spel genom att trycka på  bredvid det spel som du vill avmarkera. Symbolen som nu visas ska vara en omarkerad ruta .