Acceptera nya odds

Under vissa förhållanden kan knappen Bekräfta spel visa andra meddelanden. Om till exempel oddsvärdet för valt spel ändras (oddsvärdet ökar) ändras texten på knappen Bekräfta spel till Acceptera nya odds. När du trycker på knappen accepteras alla oddsändringar på spelkupongen.

Det nya oddsvärdet accepteras och dina vinstchanser räknas om efter de nya oddsvärdena.

När du tryckt på knappen Acceptera nya odds ändras knapptexten tillbaka och du kan bekräfta ditt spel.