Bekräftelsesidor

Bekräftelsesidorna är sidor som visas efter att du tryckt på knappenBekräfta spel. När spelet godkänts kommer du automatiskt till en bekräftelsesida. För varje speltyp (enkel-, kombi- och systemspel) finns en bekräftelsesida som är utformad på samma sätt.

På sidorna visas en sammanställning av dina bekräftade spel (insats, vinstchans etc.). Och om du klickar på symbolen visas hela spelkupongen. Dessutom finns en uppsättning snabblänkar som du kan använda för att direkt ta dig till olika spelsidor efter att du bekräftat ditt spel.

Du kan ta bort bekräftade spel från spelkupongen genom att klicka i rutan , bredvid Ta bort spel från spelkupongen.

Om ett spel har avvisats får du ett meddelande om det med en förklaring. Genom att trycka på knappen Tillbaka till spelkupongen längst ner på bekräftelsesidan har du möjlighet att göra ändringar innan du på nytt bekräftar ditt spel.