Hur tar jag bort spel/spelval från spelkupongen?

Du kan ta bort spel från spelkupongen på 3 olika sätt:

1. Svep åt vänster över spelet (horisontell rörelse, från höger till vänster) för att aktivera knappen Ta bort. När knappen Ta bort visas trycker du på den för att ta bort spelet från spelkupongen.
  2. Tryck på . När knappen Ta bort visas trycker du på den för att ta bort spelet från spelkupongen.
  3. Tryck på det odds du ursprungligen valt i spelerbjudandet. Spelet tas då bort från spelkupongen. Siffran bredvid spelkupongssymbolen  (högst upp i till höger i bwin-sidhuvudet) minskas med ett spel.