Hur vet jag om jag vunnit?

Gå till "Mina spel" i menyn längst ner på startsidan. Där kan du se alla avgjorda och öppna spel. Om du vill se alla spel som du vunnit väljer du fliken Vinst. Spelen sorteras efter datum med det senaste spelet överst. Tryck på för mer information om ditt spel.

Eventuella vinster från avgjorda spel läggs automatiskt till i ditt kontosaldo.

Observera att fliken Mer är en nedrullningsbar meny där du kan välja ytterligare filter. Siffran bredvid varje filter visar tillgängliga spel. För att stänga hela sidan Mina spel trycker du på -knappen.