Bra att veta

• Besök gärna https://member.neteller.com/mflux/member/signUp.
  • När du har registrerat dig för NETELLER får du ett e-postmeddelande. Meddelandet innehåller instruktioner för steg 2 (aktivering av ditt NETELLER-konto).
  • Följ instruktionerna. Du blir ombedd att ange ditt kontonummer och säkerhets-ID för NETELLER (finns i meddelandet) och det ursprungliga lösenordet du skrev in när du registrerade dig för ditt NETELLER-konto. Spara meddelandet för senare behov.

När du har slutfört de två stegen har du aktiverat ditt NETELLER-konto (eller "e-plånbok") och kan börja använda kontot.

Gå till http://www.neteller.com/fees/ för information om överförings- och andra avgifter.