Vad är systemspel?

Du kan vinna ett systemspel även om inte alla tips är korrekta. Ett systemspel består av flera kombinations- och enkelspel.

När du har lagt till minst tre eller flera tips, dock högst åtta, på din spelkupong kan du spela systemspel. Om du vill göra det klickar du på "System" överst på spelkupongen.

Antalet möjliga systemspel beror på antalet resultat du tippat på. De systemspel som erbjuds för valda tips visas automatiskt. En info-knapp visas för varje systemspel som erbjuds och ger mer information om varje systemspel.

T.ex.: du har valt tre olika tips, vilket är lägsta möjliga antal för systemspel. Nu kan du välja mellan tre olika speltyper:

1. "System 2/3" som består av 3 spel
  2. "System-Trixie" som ska omfatta 4 spel
  3. "System-Patent" som består av 7 spel

Den totala insatsen beräknas beroende på antalet möjliga kombinationer.