Gold Rush Scratch

Ett skraplottsbaserat spel som har två rutnät om 3x5 och ett rutnät om 2x3.

Målet med spelet är att få vinnande kombinationer genom att skrapa rutorna.

Så spelar du spelet:

• I huvudspelet finns 3 rutnät.
  • På spelplanen högst upp med storleken 3x5, avslöja en siffra på raden längst ner som är högre än värdet på mittenraden i samma kolumn för att vinna priset på raden högst upp.
  • På spelplanen längst ner med storleken 3x5, matcha 2 kontantpriser i samma kolumn för att vinna priserna i den kolumnen.
  • På spelplanen med storleken 2x3, avslöja en Tonysymbol för att vinna kontantpriset på samma rad.
  • Välj Lottpris genom att klicka på myntsymbolen och använd knapparna + och –.
  • Klicka på Bekräfta när du valt totalinsatsbelopp.
  • Klicka på Köp lott för att köpa en lott och starta spelet.
  • Omedelbart efter att du klickat på knappen Köp lott ändras texten till Snabbskrap.
  • När du valt Köp lott kan du skrapa alla lotter för avslöja ditt pris.
  • Att se ett pris innebär inte att du kommer vinna.
  • Du måste avslöja vad som döljer sig i rutorna för att ta reda på om du har vunnit.
  • Du kan skrapa samtliga 9 rutor genom att klicka på knappen Snabbskrap eller skrapa varje ruta manuellt.
  • Du kan klicka på knappen Snabbskrap när som helst för att avslöja rutorna som ännu inte skrapats.
  • Lotterna kan spelas automatiskt. Klicka på Autospel-knappen för att visa listan över alternativ. Välj antalet lotter som ska spelas automatiskt. Under Autospel-läget visar autospelknappen antalet återstående lotter. Läget avslutas när du har spelat det antal lotter som du valt eller tills du saknar pengar för nästa spel. Du kan avsluta autospelläget i förtid genom att klicka på knappen Stoppa autospel. Den hittar du i det nedre högra hörnet av spelskärmen.

Om Utbetalningar:

• Följande multiplikatorer står på spel (alla motsvarar x totalinsatsen): 1, 2, 3, 5, 10, 15, 20, 50, 200, 500.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Cash Collect™-bonusen

• Avslöja 3 Cash Collect-symboler oavsett position och rutnät under en enskild spelrunda för att aktivera bonusen.
  • När bonusen startar ändras skärmen till ett ensamt rutnät om 3x5.
  • Skrapa rutor för att avslöja 1 av följande saker bakom varje ruta:
    • Ett kontantpris.
    • En Cash Collect-symbol.
    • Ingenting.
  • Efter funktionens slut betalas alla avslöjade kontantpriser ut.
  • Varje Cash Collect-symbol inkassserar alla synliga kontantpriser ytterligare en gång.
  • Flera Cash Collect-symboler kan dyka upp samtidigt.

Anmärkning om frånkopplingar: Om du tappar internetanslutningen under en spelrunda skickas du automatiskt tillbaka till spelet efter att du loggat in i portalen igen. Om du tappar anslutningen till internet medan du använder Autospel-funktionen kommer lotten att slutföras automatiskt, men ytterligare lotter kommer inte att påbörjas.

Du kan klicka på knappen Historik för att se föregående spelrundas resultat efter att du loggat in i portalen igen.

Utdelning till spelaren Det teoretiska utdelningen till spelaren (RTP) är 95.00%.

Felfunktioner gör alla spel och utbetalningar ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-01-06