Divine 9

Spelautomat med 9 hjul och vinst överallt

Målet med spelautomaten Divine 9™ är att uppnå vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Att spela spelet:

• Spelet spelas med 9 hjul ordnade i ett rutnät om 3x3.
  • Totalinsatsen motsvarar 20x myntvärdet. Totalinsatsen visar hur mycket som satsas totalt under en enskild snurr.
  • Tryck på STARTA på startskärmen för att starta spelet.
  • För att öppna insatsinställningarna trycker du påmynt-knappen.
  • Med knapparna + och - kan du välja din totalinsats.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats och tryck på knappen igen under en snurr för att stoppa hjulen.
  • Vid ett vinnande snurr visar fältet TOTAL VINST den sammanlagda vinsten från Överallt och Funktion.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen.
  • Tryck på TURBO för att aktivera eller inaktivera animationer och ljud vid vinst, vilket får hjulen att snurra snabbare eller i normal hastighet.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • Ta fram listan över alternativ genom att hålla nere snurra-knappen, välj antalet snurr som ska spelas automatiskt och tryck sedan på ▶︎.
  • Autospel har även inställningen TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills en funktion aktiveras.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat de angivna antalet gånger.
    • Du inte har tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på ◼︎.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på i.
  • Du kan navigera i vinsttabellen med hjälp av rullningslisten.
  • Stäng vinsttabellen och återgå till spelet genom att trycka på X.

Överallt

• Aktiva vinster illustreras av symbolramar som dyker upp ovanför vinnande symbolpositionerna.
  • Överallt-vinster bildas av minst 4 likadana symboler oavsett position på hjulen, enligt vinsttabellen. Överallt-vinster motsvarar det värde som visas i vinsttabellen.
  • Endast den längsta vinstkombinationen per symbol betalas ut.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Stor tärning:

• Den Stora tärningen visas utanför spelplanen.
  • Den Stora tärningen snurrar en gång per snurr i huvudspelet och avslöjar 1 av de 6 symbolerna.
  • När symbolen på den Stora tärningen matchar en vinnande Överallt-kombination aktiveras Omsnurrfunktionen.

Omsnurr:

• I början av funktionen ger Överallt-kombinationer inte vinst. Samtidiga Överallt-kombinationer ger vinst.
  • Matchande Överallt-symboler hålls och en omsnurr tilldelas.
  • Under omsnurr kan alla snurrande tärningar avslöja matchande symboler eller en tom symbol.
  • Om flera likadana symboler stannar under omsnurren, och det finns färre än 9 likadana symboler på hjulen, tilldelas ytterligare en omsnurr.
  • Omsnurren avslutas när alla 9 hjul pryds av likadana symboler eller när inga nya likadana symboler stannar under en omsnurr.
  • Efter att omsnurren slutförts visas vinsten från kombinationen av likadana symboler. Därefter inleds Insatsfunktionen.

Insatsfunktion:

• Insatsfunktionen ger en möjlighet att satsa Överallt-vinsten från Omsnurrfunktionen.
  • I början av varje omgång av insatsfunktionen får spelaren möjlighet att ta sin vinst eller satsa den.
  • INSATS-mätaren visar beloppet som kommer att satsas.
  • Väljer man TA VINST tilldelas INSATS-värdet och funktionen avslutas.
  • Om man väljer att satsa får man med hjälp av 6 symbolknappar anpassa sannolikheten att vinna och vilket belopp som står på spel.
  • Minst 1 symbol måste vara i -läge. Minst 1 symbol måste vara i AV-läge.
  • ATT VINNA-mätaren visar den nya totalvinsten om satsningen faller väl ut. Möjliga vinstmultiplikatorer är: 1,2, 1,5, 2, 3 och 6.
  • ATT VINNA-beloppet i mätaren avrundas till närmsta myntvalör.
  • Om man väljer KASTA TÄRNING snurrar den Stora tärningen och avslöjar 1 av 6 möjliga symboler.
  • Sannolikheten att en viss symbol avslöjas av den Stora tärningen är 1 på 6.
  • Om den avslöjade symbolen matchar en -symbolknapp vinner man.
  • Om den avslöjade symbolen matchar en AV-symbolknapp går insatsen förlorad och funktionen avslutas.
  • Insatsomgången kan gå att använda upp till 3 gånger per funktion.
  • Om man väljer att satsa och vinner blir den nya INSATSEN det ATT VINNA-belopp som gällde under föregående insatsomgång.

Utdelning till spelaren:

• RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 3000000000 simulerade spelrundor.
  • Lägsta teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 94.86% och maximal teoretisk utdelning till spelaren (RTP) är 94.89%.

Anmärkning om frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • En snurr, snurren kommer att fullbordas automatiskt och eventuella vinster föras över till ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-07-13