SPINLOTTO

Bestämmelse

Välj 5 nummer från 1-49.
Dessa är dina lyckonummer - om två eller fler kommer upp på en linje – i någon riktning eller ordning – kommer du att vinna.
Välj ett 1-15-nummer för din lyckliga stjärna-detta kan öka vinsterna med en bonus eller förvandla en match 1 till en vinst.
Ange din insats per rad, och hur många rader du vill spela.
Snurra!

Linje

○ ○ ○ ○ ○ ☆
● ● ● ● ● ★
○ ○ ○ ○ ○ ☆
● ● ● ● ● ★
○ ○ ○ ○ ○ ☆
○ ○ ○ ○ ○ ☆
○ ○ ○ ○ ○ ☆
○ ○ ○ ○ ○ ☆
● ● ● ● ● ★
○ ● ● ● ○ ☆
● ○ ○ ○ ● ★
○ ○ ○ ○ ○ ☆
● ○ ○ ○ ● ★
○ ● ○ ● ○ ☆
○ ○ ● ○ ○ ☆
○ ○ ● ○ ○ ☆
○ ● ○ ● ○ ☆
● ○ ○ ○ ● ★
○ ○ ○ ○ ○ ☆
● ○ ○ ○ ● ★
○ ● ● ● ○ ☆
● ● ○ ○ ○ ☆
○ ○ ● ○ ○ ☆
○ ○ ○ ● ● ★
○ ○ ○ ● ● ★
○ ○ ● ○ ○ ☆
● ● ○ ○ ○ ☆
○ ● ○ ● ○ ☆
● ○ ○ ○ ● ★
○ ○ ● ○ ○ ☆

Du kan vinna på upp till 10 linjer. Din lucky star multiplicerar den vinnande linjen(s) där den är på samma rad som den sista bollen i den linjen – så varje stjärnposition kan öka flera linjer.

Välj de rader du vill spela med kontrollerna längst ner. Din insats per rad multiplicerad med antalet spelade linjer visas sedan som din insats längst ner på skärmen.

Vinsttabell

Lucky Numbers Lucky Star utbetalning i % av insatsen
1 Ja 500%
2 nr 500%
2 Ja 1000%
3 nr 2500%
3 Ja 5000%
4 nr 25000%
4 Ja 50000%
5 nr 100000%
5 Ja 1000000%

Star Booster och genomsnittlig utbetalning

Star Booster är en extra funktion som en spelare kan välja. Öka din insats och öka sedan din vinst när du träffar din lyckliga stjärna på en vinnande rad. Detta gäller inte jackpot, mega eller ULTRA jackpots.

Spinlotto är ett chansbaserat spel där resultatet av slotshjulen är förutbestämt av RNG. Den genomsnittliga avkastningen till spelaren (RTP) beror på om spelaren använder extra star booster-funktionen och på vilken nivå.

Multiplicera insats multiplicera vinn RTP I % av insatsen
1 (Ingen Star Booster) 1 89%
×3 ×10 91.3%
×5 ×20 95.9%
Den högsta vinsten betalas endast på en enda rad.
Star boosters och lucky star bonus boosters gäller inte jackpots, mega eller super jackpot vinner.
Vinster på olika linjer läggs ihop.
Alla vinster sker endast på valda linjer
Fel ogiltigförklarar alla betalningar och spel.

Insatsgräns

Spelare kan spela med en insats per rad på upp till 10 linjer och använda star booster-funktionen från x3 upp till x5.

Den maximala vinsten från ett enda spel är 250 000 eller 10 000 xBet-beroende på vilken som uppnås först (beroende på valuta. Andra Operatörsgränser kan gälla).

Demo Spela

Operatörens demoläge spel är ett urval av Play for Real version. De spelar med exakt samma regler och slumptalsgenerator. Demoläge versioner av spel kan du spela för "låtsaspengar" som inte har något ekonomiskt värde.

Fel I Spelsystemet

Operatören förbehåller sig rätten att hålla inne vinster och ogiltigförklara satsningar om en spelare manipulerar spelen på ett bedrägligt sätt eller om själva spelsystemet inte fungerar. Definitionen av ett sådant fel sträcker sig till ett fel i de publicerade odds-eller vinsttabellerna, eller ett spel som inte fungerar i enlighet med dess publicerade regler.

Datum för senaste ändring: 2023-05-18