POT O’ FORTUNE GOLDEN TAP

Spelets mål:
Målet med spelet är att bryta upp Pot O' Fortune Golden Tap och avslöja rikedomarna inuti. Varje satsning i spelet fungerar som ett försök att bryta upp potten. Varje satsning är oberoende. Varje gång spelaren trycker på play-knappen kommer det antingen att bryta upp potten och dela ut ett pris och/eller belöna frispelsfunktion eller visa en spricka, men spelaren får inget pris. Om Pot O' Fortune Golden Tap misslyckas med att öppnas under spelomgången kan nästa spelomgång sedan inledas. Sprickorna som visas på potten från föregående spelomgång kommer dock att finnas kvar. Ett vinnande spel uppstår när krukan går sönder helt under spelets gång. I det fallet kan mellan 3 och 19 priser delas ut för total vinst.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": När spelaren går in i spelet ställs en standardsatsning in. Du kan ändra insatsvärdet med knapparna + eller - på vardera sida av SATSA-mätaren.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: Standardsatsningen för nästa spel blir samma som spelaren satsade i föregående snurr. Klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning.
  • Snurra: Knappen SNURRA i mitten startar spelet på skrivbordet Knappen SNURRA ligger längst ner på spelskärmen i porträttvy och till höger på spelskärmen i landskapsvy i mobilen.
  • Volym: Volymikonen aktiverar spelets musik. Klicka på volymikonen för att stänga av ljudet.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Spelarens aktuella spelsaldo är summan av de belopp som visas under mätaren SALDO och SATSA. Spelsaldot visas längst ner på spelsidan.
  • 'AUTOSNURRA': Välj AUTOSNURRA för att spela "hands-free". För användare i Storbritannien och Ontario kommer autosnurrsalternativet vara i inaktiverat läge.
  • För att konfigurera autosnurr klickar du på Autosnurr-knappen för att öppna fönstret och markerar sedan antalet snurr som du vill spela. Sedan startar autoknappen spelet.
  • Klicka på knappen för autosnurr  för att stoppa AUTOSNURR-funktionen.
  • I spelpengarläget kommer alternativet "AUTOSNURR" att inaktiveras.

Spelinställningar:

• Ljudeffekter: Välj mellan På och Av för att aktivera eller avaktivera spelvinstljudet.

Mobilalternativ

• Tryck på ikonen för hamburgarmenyn för att visa alternativ som till exempel spelregler
  • Tryck på "i"-ikonen för att se spelreglerna.
  • Tryck på Stäng-knappen för att återvända till spelet.

SPELREGLER:

• Om Pot O' Fortune Golden Tap  krossas delas mellan 3 och 19 priser ut.
  • Antalet priser som delas ut är slumpmässigt, med minst 3 utdelade och max 19.
  • Det finns en chans att en multiplikator kommer att delas ut.
  • I varje vinnande omgång där 10 eller färre priser delas ut, kan multiplikatorfunktionen aktiveras.
  • Om den är aktiverad tillämpas en slumpmässig multiplikatoruppgradering på alla utmärkelser som visas på skärmen. Värdet på multiplikatoruppgraderingen väljs slumpmässigt mellan 2x och 7x.
  • Multiplikatoruppgraderingen multiplicerar sedan alla belöningar som visas med motsvarande belopp innan de vinnande utmärkelserna väljs ut (£, $, €, C$, Fr). För alla andra marknader visas utmärkelserna som en multipel av det aktuella spelsatsningen för alla andra marknader och kommer att uppgraderas med valfri multiplikatoruppgradering på samma sätt.
  • Den här multiplikatoruppgraderingen varar bara under just denna vinnande omgång.
  • Eventuell multiplikatoruppgradering som aktiveras i basspelet kommer inte att tillämpas på frispel.
  • Om spelaren tänder alla tre bonussymboler på skärmen i basspelet delas 10 frispel ut.
  • Sprickorna som uppstår i krukan efter varje spel är rent kosmetiska och återspeglar inte dina chanser att vinna.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel
  • Maxvinsten i det här spelet är satt till 250 000 EUR eller motsvarande belopp i din valuta under huvudspelet eller frisnurrsfunktionen. Ytterligare frispel kommer att förverkas om den högsta vinsten är begränsad.
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 95,04 %.
  • Logga in på ditt konto på skrivbordets webbplats och välj alternativet "Spelloggar" påsidan så kommer spelet ge dig tillgång till din spelhistorik.
  • Varje hästsko har en multiplikator mellan "0,2x, 0,4x, 0,6x, 0,8x, 1x, 1,5x, 2x, 2,5x, 5x, 10x, 15x, 25x, 50x, 100x, 250x, 500x" per total insats.
  • Flera vinster på ett enda spel läggs till.

Gratisspel:

• Om spelaren tänder alla tre bonussymboler på skärmen i basspelet delas 10 frispel ut.
  • Varje frispel spelas automatiskt utan att du behöver trycka på snurrknappen.
  • Antalet tillgängliga frispel visas på snurrknappen tills frispelsomgången slutar.
  • 10 extra frispel delas ut om tre bonussymboler aktiveras under frispel.
  • Multiplikatorfunktionen är alltid aktiv för alla vinster i frispel
  • Frispel slutar när alla frispel har spelats.
  • Frisnurr spelas med samma insats som spelet som aktiverade frisnurren.

Knappkommandon:

• Klicka på Spelregler om du vill läsa utförliga regler för spelet på separat webbsida.
  • Klicka på  Spelloggar för att se spelarens tidigare spel.
  • Klicka på Real\Play för att ändra till Real (Riktiga pengar) eller Play (Spelpengar) modus.
  • Klicka på knappen Insättning  för att sätta in mer pengar på spelarens konto
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

• Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 95,04 %.

Vanliga frågor:

Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du kopplas bort mitt i grundspelet kommer spelet att fortsätta där du kopplades bort, annars får du reda på resultatet med ett klick på "Spelloggar" knappen när du loggat in dig igen

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning"  nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.

Datum för senaste ändring: 2023-08-24