Golden Boot

Så spelar du

• Fotbollsspelet där den som gör mål vinner pengar!
  • Välj hur många bollar du vill spela med åt gången, och din insats per boll.
  • Till och med bollar som missar målet kan ge dig poäng, när du vinner extra bonusbollar genom att tända ljusen vid sidan av planen.
  • Vissa bollar kommer att nå målet - andra fångas av en forward. Tryck på spelaren för att släppa bollen när han är vänd åt rätt håll.
  • Gör mål för att vinna!

Mer

• Välj vilket lag du vill spela med genom att välja bland de 32 flaggorna.
  • För att välja ett annat lag, vänta tills du inte har några bollar i spel (när alla bollar och skillshots har använts) och tryck på tröjan i inställningarna för att gå till skärmen där du kan välja lag.

Satsa

• Välj hur många bollar du vill spela med genom att använda knapparna "+" eller "-" på vardera sida. Välj din insats per boll genom att använda "+" eller "-".
  • Din vinst blir din insats multiplicerad ett antal gånger, beroende på tabellen nedan. Om du inte gör mål med en viss boll förlorar du din insats.

• Tryck på knappen i mitten för att göra din insats och släppa bollarna.
  • Bollarna kommer att studsa mellan pinnarna på planen.
  • Vissa bollar kommer att tas av forwards, som då omges av en liten båge med en riktad pil. Då kan du trycka på spelaren för att släppa bollen när pilen pekar åt rätt håll.
  • Skillshots försvinner inte när du köper nya bollar, och du kan använda dem närsomhelst.
  • Om du gör mål med ditt skillshot visas ett meddelande med beloppet du vunnit. Om du inte gör mål med det visas "MISS". OBS: Skillshots som missar triggar inte LED-ljusen.
  • Vinsterna väljs slumpmässigt från tabellen nedan när du gör mål med en normal boll eller en guldboll. Guldbollar skapar större vinster än normala bollar.

Bollräknare

Antalet bollar du har köpt visas på bollräknaren. Den räknar nedåt när du använt bollar eller om de blir skillshots. Den går upp om du köper fler bollar eller om du får gratisbollar.

Du kan köpa upp till 100 bollar åt gången. Gratisbollar läggs till på bollräknaren när du får dem, och räknas utöver de 100 bollarna.

Gratisbollar

På vardera sida av målet finns det tre LED-displayer. När en förlorande boll går igenom tänds LED-ljuset. En andra boll som går igenom samma skärm stänger av det. LED-ljusen återställs inte när du köper fler bollar med samma insats, så resultaten av dem påverkas av föregående omgångar.

Gratisbollar triggas när tre LED-ljus på ena sidan av målet är tända samtidigt. Antalet gratisbollar är 5, 10 eller 20. När du spelar med flera olika insatser återställs LED-ljusen.

Tur & färdighet

Golden Boot är huvudsakligen ett turspel. Huruvida en boll ger en vinst eller inte beror på spelets slumptalsgenerator. Vissa bollar återställer automatiskt målet. Dock kräver ett antal av prisbollarna ett skillshot från spelaren. Alltså kan en spelare med färdigheter där vinna mer än spelare som gör misstag.

Auto-spark

Om du inte vill använda dina färdigheter kan du använda "auto-spark"-funktionen. Den använder 90% färdighet, vilket betyder att bollen når målet 90 av 100 gånger och missar 10 av 100 gånger. Funktionen använder en slumptalsgenerator för att bestämma om det blir mål eller en miss.

Om du har en enstaka spelare med fler än nio skillshots så sätts auto-spark automatiskt på och spelar åt dig till det finns nio köade skillshots.

Du kan stänga av eller sätta på auto-spark närsomhelst.

Resultat

Du kan se resultaten av varje satsning i menyn som visas när du trycker på knappen längst ned på skärmen. När varje spel-ID har avslutats (med alla relaterade skillshots och bonusbollar) så visas resultatet för varje köpt boll. Du kan även se hur mycket du vunnit med bonusbollar för varje insats. Tryck på den övre delen av menyn för att stänga den igen. Du kan komma åt den närsomhelst, och spelet pausas inte.

Andel som betalas ut till spelarna (RTP)

Andelen som betalas ut till spelarna (Return to Player, RTP) är den genomsnittliga andelen som betalas ut till spelarna, beroende på deras färdighet.

RTP (100% färdighet): 99,00%
RTP (90% färdighet): 93,78% Auto-spark
RTP (75% färdighet): 85,95%
RTP (50% färdighet): 72,90%
RTP (0% färdighet): 46,80%

Vinsterna

Varje vinnande boll har ett vinstbelopp som väljs av slumptalsgeneratorn. De mer värdefulla priserna visas som guldbollar, medan vinster på upp till fem gånger insatsen är vanliga bollar. När du gör mål visas vinsten som en animering, och beloppet läggs till på saldot. Vinsten visas även i menyn längst ner på skärmen.

x500 Guld
x100 Guld
x50 Guld
x25 Guld
x20 Guld
x10 Guld
x5 Vanlig
x4 Vanlig
x3 Vanlig
x2 Vanlig
x1 Vanlig

Vinstandel: 1 på 3,9

Avbrott

Vi vet att internetuppkopplingar kan vara opålitliga, och att spelet ibland kan avbrytas. Vi vill även se till att spelet är så rättvist som möjligt. Om du till exempel får slut på batteri när du spelar eller om du har nått din dagliga gräns så läggs eventuella vinster till på ditt konto (inklusive vinster från bonusbollar). Om du har skillshots så stannar de kvar i spelet.

Du kan spela dem inom 24 timmar. Efter den tiden så spelas eventuella skillshots med den automatiska funktionen (som lyckas 90% av gångerna). Eventuella vinster från dem läggs sedan till på ditt konto.

Eventuella fel i spelsystemet

Operatören förbehåller sig rätten att hålla inne med vinster och annullera insatser om en spelare manipulerar spel på ett bedrägligt sätt, eller om det inträffar ett fel i själva spelsystemet. I definitionen av sådana fel ingår fel i de publicerade oddsen eller i vinsttabellen, eller om ett spel inte fungerar i enlighet med sina publicerade regler.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2019-09-11