Hi Lo Blackjack

Spelregler

• Målet i spelet är att komma närmare 21 än croupieren, utan att överstiga 21. Du kan spela upp till tre händer åt gången.
  • Välj värdet på dina marker och placera dina satsningar genom att klicka på rutorna på duken. Spelknapparna erbjuder olika val under spelets gång, så som att splitta, dubbla eller att ta en försäkring.
  • Givaren måste stanna på alla 17
  • Splitta erbjuds en gång per hand men ej chans till att splitta på nytt.
  • Splittade händer kvalificerar inte till förbättrad BJ-utdelning
  • Dubbla ner tilldelas ett kort
  • Splittade Ess tilldelas ett kort, ej chans till Dubbla ner
  • Dubbla ner är tillgängligt på alla två kort och är tillgängligt efter att inga Ess har splittats.
  • Till sist visar croupieren sina kort och eventuella vinster krediteras omedelbart till ditt konto.
  • En standard 52 kort kortlek används. Det är inga jokrar i kortleken.

Utbetalningar

Blackjack

3-2

Spelare vinner

1-1

Samma värde

Push

Försäkrning

2-1

Jämna Pengar

1-1

Antal kortlekar som används

6

Spelregler

• HI-LO-satsningen gäller för spelarens ursprungliga kort, per ruta. Du satsar på huruvida det andra kortet som ges till dig kommer att vara högre eller lägre än det första.
  • Du måste placera en insats i motsvarande blackjackruta för att aktivera HI-LO-rutan.
  • Kortrankningen baseras på poängvärdet så som det anges på kortet. Knekt, dam och kung rankas med värdena 11, 12 och 13 respektive. Ess har inget poängvärde: händer med ess avgörs i enlighet med regelverket här nedanför.
  • HI-LO-satsning: förväntad återbetalning till spelare är 97,92%
  • När väl samtliga HI-LO-spel har betalats ut återgår spelet till blackjackreglerna.

Utbetalningar

Händer med ess

Alla blackjackhänder

1-1

Första kortet ess, andra kortet 2-9

1-1

Par i ess

Oavgjort

Förta kortet 2-9, andra kortet ess

Förlust

Händer utan ess

Korrekt HI-LO-spel

1-1

Felaktigt HI-LO-spel eller par

Förlust

• 11/12/2019 (15:34:21) GMT

Återbetalning till spelare

• Spelet är slumpmässigt.
  • Blackjack-spelet: förväntad återbetalning till spelare är 99,59%
  • HI-LO-satsning: förväntad återbetalning till spelare är 97,92%
  • © 2012 Realistic Games Ltd. Med ensamrätt.
  • REALISTIC GAMES (nummer UK00003141710) är ett registrerat varumärke tillhörande Realistic Games Ltd.

Blanda

• Korten blandas innan varje spelrunda.

Kort

• En standard 52 kort kortlek används i spelet.
  • 6 kortlekar används i spelet.
  • Det är inga jokrar.
  • Korten, 2 till 10, är värda deras nominella värde.
  • Ramar (Knektar, Drottningar och Kungar) har vardera ett värde av 10.
  • Ess har ett värde av endera 1 eller 11

Användargränssnitt

• Saldo och insatsvärde är alltid synliga i fältet längst ner.

Tryck för att se inställningar och spelinformation.

Tryck för att stänga av eller sätta på ljudet.

Tryck för återvända till spellobbyn.

En klocka visas i spelet. Klockan visar tiden som rapporteras av enheten i vilken spelet spelas.

Ett spel-ID visas i spelet. Detta spel-ID kan användas av spelsidans ägare för att finna en specifik spelomgång ifall klargörande behövs.

Övrig information

• Följande information kan omfattas av regler, villkor eller processer från innehavaren av spelsidan.

Oavslutade spel

• Oavslutade spel lagras i upp till sju dagar. När spelaren kommer tillbaka till ett oavslutat spel tillåts spelaren fullborda spelomgången. Om ett spel förblir ofullbordat under längre tid än angiven tidsperiod kommer spelet automatiskt att avslutas och eventuella vinster krediteras till spelarens konto.
  • Missbruk eller systemfel annullerar samtliga betalningar och spel.

Datum för senaste ändring: 2023-07-07