European Blackjack Multihands

Avbrutet spel

Om spelet avbryts sparas alla speluppgifter och placerade insatser tills du fortsätter spelet igen. Du kan fortsätta där spelet avbröts.

Hur man lägger insatser

Du lägger insatser genom klicka på det markervärde du vill använda och sedan på de markerade platserna på bordet. Den valda markern adderas till din totala insats. Alla insatser måste överensstämma med bordets regler. Om du vill ta bort en insats väljer du markern X och klickar på den insats som du vill ta bort. Om du vill ta bort alla insatser klickar du på RENSA ALLT.

Spelregler

RTP baserad på bästa strategi är 99,34%

I första given får du två kort av Givaren. Det allra bästa, en Black Jack, är att få ett ess och ytterligare ett kort med värdet tio. Målsättningen för dig är att din hand efter spelets slut ska ha ett värde som är närmare 21 än Givarens hand. Kortens värde får dock inte överstiga 21.

För att räkna ut kortens värde används följande regler:

• Korten 2-10 har sitt vanliga värde..
  • Kung, dam och knekt är värda tio.
  • Ett ess är värt ett eller elva.
  • Kortets svit spelar ingen roll.

De regler som används på spelbordet är:

• Korten blandas om efter varje runda.
  • Givaren måste stanna vid alla 17.
  • En hand kan delas en gång.
  • Enbart ett kort ges till delade ess.
  • Ess och tio på delad hand räknas som 21, inte Blackjack.
  • Spela på upp till tre händer.
  • Spelas med 6 kortlekar.
  • Dubbla enbart vid hård 9-11.
  • Ingen kik
  • Blackjack odds är 3:2.

Tillgängliga val

• Satsa igen- Placera samma första spel som i föregående omgång.
  • Ge- Startar spelet efter att du har lagt dina insatser.
  • Kort- Begär ett till kort. Du kan begära flera kort innan du stannar.
  • Marker- Välj den markervalör som du vill satsa.
  • Marker X- Klicka på placerade marker om du vill ta bort insatser.
  • Stanna- Inga mer kort ges till handen. En hand stannas automatiskt då summan blir 21 eller om du dubblar.
  • Dela- Om dina två första kort har samma värde (tex 8, 8, or J, K) kan du dela dessa till två separata händer genom att lägga ytterligare en insats lika stor som den ursprungliga. Du fortsätter sedan att ta kort som vanligt, en hand i taget.
  • Dubbla- Efter att du har fått dina två första kort kan du välja att dubbla din insats. Ytterligare ett kort delas ut till handen och inga mer kort ges sedan till den handen.
  • Blackjack- När de första två utdelade korten totalt är 21 är det en blackjack. Blackjack slår en hand värd 21 som är sammansatt av flera kort.
  • Tjock- Handens totala värde överstiger 21. Om du blir tjock förlorar du sin insats. Om given blir tjock vinner du automatiskt spelomgången.
  • Försäkring- Då Givarens första kort är ett Ess, kan du ta en försäkring mot att Givarens får en BlackJack. Kostnaden är halva din insats. Om Givaren har BlackJack är oddsen 2 mot 1, vilket är detsamma som din insats. Om Givaren inte har Blackjack, förlorar du försäkringen och spelet fortsätter normalt.
  • Lika- Om värdet på Givarens kort (från 17 till 21) och dina kort är detsamma får du tillbaka din insats.

Datum för senaste ändring: 2018-12-30