Så här använder du Cash Out:

Alternativet Cash Out erbjuds för enkel- och kombispel innan spelen avgjorts.

Följ stegen nedan om du vill se för vilka av dina spel som Cash Out erbjuds.

• Gå till Mina spel: Klicka på "Mina spel" i menyn längst ner på startsidan.
  • Välj filtret Cash Out för att se alla spel som Cash Out erbjuds för.
  • Tryck på den gula knappen (finns under ditt spel) för att starta Cash Out-processen för det spelet.
  • Bekräfta Cash Out.
  • När det är klart visas en bekräftelse.

Spelen sorteras i kronologisk ordning med det senaste spelet överst. Klicka på information, för mer information om spelet.

Observera att fliken Mer är en nedrullningsbar meny där du kan välja ytterligare filter. Siffrorna bredvid varje filter visar tillgängliga spel. För att stänga hela sidan trycker du på X -knappen.