Solar Star

Spelets mål:

Solar Star är ett slotspel med 10 linjer med vinster från vänster till höger och höger till vänster. När en wild visas, kommer den till alla positioner på den rullen och delar ut gratis re-spins. Wilds stannar på bildskärmen tills alla re-spins spelats.

Information:

• Spelreglerna är desamma oavsett om du spelar med riktiga pengar eller med låtsaspengar.
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 95,01 %.

Så här spelar du:

• Du spelar alltid på 10 linjer.
  • När du börjar spela är insatsen förinställd.
  • "Optioner" rutan öppnas om du klickar på + (som visas bredvid snurren).
  • Du kan ändra "INSATSEN PER LINJE" med att klicka på "+" eller "-" knapparna i "Optioner" dialogen.
  • LINJER: tio linjer väljs som standard. Linjer kan ändras genom att klicka på knapparna "-" och "+" i dialogen "Alternativ". Valda linjer lyses upp till skillnad från linjer som inte valts.
  • Klicka på MAX BET (högsta insats) om du vill lägga högsta möjliga insats.
  • SPIN knappen till höger på skärmen (med cirkulära pilar) startar spelet.
  • AUTOSPEL: Med den här funktionen kan du välja bland flera alternativ för "hands free"-spel. Funktionen innehåller följande alternativ:
    • Antal snurrningar: spelet snurrar automatiskt så många gånger som du valt i listmenyn. Du kan välja så många spel du vill ända fram till att saldot är lägre än det placerade spelet.
    • Snurra tills vinsten är samma eller högre: spelet fortsätter automatiskt ända tills vinstsumman är samma eller högre än beloppet som satsades.
    • Snurra tills förlusten inte är högre än: spelet fortsätter automatiskt ända tills den förlorade summan inte är högre än beloppet som satsades.
    • Snurra tills funktionen aktiveras: spelet fortsätter automatiskt tills nästa funktion aktiveras.
  • Klicka på STOP för att deaktivera AUTOSPIN.
  • Obs! Du kan bara använda alternativet AUTOSNURRA när du spelar med riktiga pengar.
  • Alla vinstsymboler animeras.
  • Totalt vinstbelopp visas i rutan WIN (vinst) längst ned till höger på spelskärmen.
  • Resterande spelsaldo visas bredvid BALANCE (saldo) längst ner på skärmen.

Menyoptioner:

• Klicka på clip_image002_0014knappen för att öppna spelets MENY.
  • Klicka på "Lobby" för att lämna spelet.
  • Klicka på "Vinsttabell" för att se utbetalningar.
  • Klicka på "Hjälp" för att se spelregler.
  • Klicka på "Ljud" för att sätta på/stänga av ljudet.
  • Klicka på "Kassa" för att göra en insättning.

Regler:

• Klicka på knapen Hjälp i MENYN för att navigera till spelreglerna.
  • Bläddra för att se all hjälpinformation.

Funktioner:

WILD-FUNKTION

• WILDS startar FUNKTIONEN.
  • Varje WILD ger en gratis re-spin (det inkluderar inte ersättande WILD-symboler).
  • Spelare kan vinna upp till 5 re-spins.
  • När WILD-symbolen visas, ersätts alla andra symboler på den rullen med WILD-symboler.
  • Medan re-spins aktiverats, stannar visade Wild-symboler på sin plats medan de andra rullarna snurras igen.
  • Om nya Wild-symboler visas under en re-spin, öppnas de och stannar på plats tillsammans med tidigare öppnade Wilds för ännu en re-spin.
  • Varje WILD-respin ger en extra gratis re-spin. Under re-spins är insatsen per linje samma som i spelet som startade re-spin.
  • Om symbolerna ersätts av en WILD-symbol delas alla vinster endast ut efter ersättningen.
  • Fler re-spins kan vinnas under FUNKTIONEN.

Spelregler:

• Totala insatsen är antalet spelade linjer multiplicerat med insatsen per linje.
  • Du spelar på 10 linjer.
  • Linjevinster multipliceras med insatsen per linje.
  • Alla utbetalningar görs enligt utbetalningstabellen.
  •  Alla vinster sker endast på valda linjer.
  • Alla symboler betalar åt båda håll: vänster till höger med start på rullen längst till vänster och höger till vänster med start på rullen längst till höger.
  • För varje vald linje, betalas den högsta vinsten för båda sidorna. När en av sidorna har 5 av samma symbol, betalas endast den högsta.
  • Samtidiga eller överensstämmande vinster läggs till och betalas ut enligt utbetalningstabellen.
  • Spelaren är ansvarig för korrekt val av insats.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

BETALNINGSTABELL:

Om du vill se BETALNINGSTABELLEN klickar du på "i"-knappen.

WILD
clip_image002_0018
ersätter alla symboler.

X5   200
X4   20
X3   9

clip_image004_0012

X5   100
X4   16
X3   7

clip_image006_0009

X5   60
X4   14
X3   6

clip_image008_0009

X5   50
X4   12
X3   5

clip_image010_0006

X5   40
X4   11
X3   4

clip_image012_0009

X5   30
X4   10
X3   3

clip_image014_0009

X5   18
X4   8
X3   2

Alla symboler betalar åt båda håll: vänster-till-höger och höger-till-vänster

BETALNINGSLINJER:

Linje 1  Linje 2 Linje 3 Linje 4
clip_image016_0009
clip_image018_0010
clip_image020_0011
clip_image022_0008
Linje 5 Linje 6 Linje 7 Linje 8
clip_image024_0007
clip_image026_0006
clip_image028_0006
clip_image030_0004
Linje 9 Linje 10
clip_image032_0002
clip_image034_0001

Överföra pengar till kontot

Du kan betala in pengar till kontot med ett klick på Cashier i SPELMENYN, där du kan välja betalningssätt.

Spelhistorik

Om du vill se din spelhistorik loggar du in på ditt konto på webbplatsen via datorversionen, klickar på "mer" och väljer "Spelloggar" i lobbyn. Du kommer till spelloggarna från menyn i varje spel.

Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

Om du kopplas bort mitt under det ordinarie spelet slutförs spelet automatiskt av programvaran.  Information om avbrutna spelsessioner kan du hitta i spelloggarna på datorversionen.

Om du kopplas bort efter att ett bonus- eller temaspel har aktiverats, startar det bortkopplade bonus- eller temaspelt på nytt eller återupptas där spelet avbröts.

För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.