Terminator Roulette

T1, THE TERMINATOR, ENDOSKELETON, och produkter från Endoskeleton är varumärken från Studiocanal S.A.S. Med ensamrätt. © 2018 Studiocanal S.A.S. ® Med ensamrätt.

Huvudspelskärm

Spelets mål:

TerminatorTM Roulette is a fixed odds betting game based on roulette. Roulette-hjulet har 38 numrerade slots (0-36 och ett TerminatorTM spel) och varje kan man satsa på. Hjulet snurras åt ett håll och en kula snurras i hjulet åt motsatt håll. Kulan hamnar i ett av numren eller på TerminatorTM. Om du satsade på alternativet där kulan hamnade, har du vunnit.

Så här spelar du:

• Det finns två bord och hjulet:

• Spelbordet, där satsningar kan placeras.
    • Neighbours-bordet, där Neighbours-spel kan placeras. (Neighbours-bordet kommer man till via ett klick på den lilla bilden under markerstapeln och spelbordet kommer man till via ett klick på bilden under markerstapeln.)
    • Roulette-hjulet.
  • De olika markervärdena som kan användas för att placera spel, visas i markerstapeln. Klicka på en marker i markerstapeln för att välja den.
    • Markerstapeln visas till vänster om det aktuellt valda bordet.
  • För att placera ett spel, klickar du på det önskade markervärdet och sedan på numret du vill satsa på. Det valda numret markeras tills du släpper muspilen. Markerstapeln kan scrollas.
    • Det finns många olika slags spel i Roulette, inklusive spel på flera nummer med endast en marker. Alla spelsätt är listade i sektionen SPELSÄTT OCH VINSTTABELL nedan.
  • Om du vill placera ett extraspel med ett annat värde, klickar du på en marker med annat värde. När du lägger en mouse over på ett möjligt spel, visas ett pop up fönster med speldetaljer.
  • Klicka på UNDO för att ta bort den senaste satsningen som gjordes vid bordet.
  • Klicka på TA BORT SPEL för att ta bort alla spel som just nu är på bordet.
  • Klicka på DOUBLE knappen för att dubbla alla spel som just nu är på bordet.
  • MIN, MAX och TABLE MAX visas högst upp till vänster om spelbordet. Om du klickar på det alternativet, visas pop up fönster med vinsttabellen som visas alla bordsgränser.
  • Varje position på bordet har ett minimum-spel och maximum-spel. Om du försöker satsa mer än maximum- eller mindre än minimum-spelet, godkänns spelet inte och ett litet meddelande visas.
  • Information om ditt aktuella spelsaldo och totalt spel visas i nedre delen av spelskärmen.
  • BORDSYTANS indikator visar hur många procent av roulette-hjulet det är som täcks av placerade spel.
  • Klicka på HOLD FOR AUTOPLAY/SPIN för att snurra roulette-hjulet med aktuella insatser.
  • Efter att kulan stannat, placeras en symbol på det vinnande numret från den senaste snurrningen i spelbords-vyn och REBET, DOUBLE & SPIN samt REBET & SPIN knapparna visas.
    • Klicka på REBET för att placera samma spel som i förra omgången.
    • Klicka på DOUBLE & SPIN för att dubbla den senaste insatsen och starta ett nytt spel.
    • Klicka på REBET & SPIN för att placera samma spel som i det senaste spelet och starta ett nytt spel.
  • Resultat-historiken visar de senaste spelresultaten. Den finns till höger om hjulet.
  • TerminatorTM Roulette har en TerminatorTM Bonus och möjligheten att vinna TerminatorTM Roulette Jackpot i spelet.

AutoPlay:

• AUTOPLAY modus kan användas för att automatiskt spela flera spel i rad med samma insats.
  • Placera ett spel, håll sedan HOLD FOR AUTOPLAY/SPIN knappen för att öppna Autoplay-panelen. Autoplay-panelen har en slider som kan röras för att välja antalet spel som ska spelas automatiskt. Efter att man valt antalet automatiska spel, klickar man på START AUTOPLAY knappen för att starta dessa spel.

tr-2

• Under Autoplay-spel visas antalet kvarstående spel i STOP AUTOPLAY knappen nere till höger i spelskärmen. Tryck på STOP AUTOPLAY knappen när som helst för att avsluta Autoplay-spelen.
  • Autospins stoppas när TerminatorTM Roulette Jackpot startas mellan Autoplay.

Speltabellen:

• Speltabellen visar de många olika standardspelen du kan placera:
    • TerminatorTM bet
    • Straight up
    • Split
    • Street
    • Corner
    • Line
    • Column
    • Nästa kolumn
    • 1:a 12
    • 2:a 12
    • 3:e 12
    • Nästa twelve
    • 1-18/19-36
    • Röd/Svart
    • Jämnt/Ojämnt
  • Mer information om spelen kan du hitta i sektionen SPELSÄTT OCH VINSTTABELL nedan.
  • När du har placerat ditt spel, klickar du på SPIN för att starta spelet.

Neighbours-bordet:

• Du kommer till Neighbours-bordet om du klickar på NEIGHBOURS inom spelbordsvyn.
  • Neighbours-bordet ger dig chansen att göra flera sorters spel som inte finns på spelbordet. Dessa specialspel är:
    • Tier
    • Orphelins
    • Voisins Du Zero

• Det finns 5 numrerade NEIGHBOURS-knappar som kan väljas och sedan klickar du på ett nummer på bordet som du vill spela på och numren som är neighbours till vänster och höger.
    • Exempel:
    1. Om du klickar på NEIGHBOURS-knappen med nummer 1 och sedan klickar på nummer 2 på bordet, placeras insatser på nummer 2 och numren bredvid till vänster och höger om 2 (25 till vänster och 21 till höger).
    2. Om du klickar på NEIGHBOURS-knappen med nummer 4 och sedan klickar på nummer 2 på bordet, placeras insatser på nummer 2 och 4 nummer till vänster och 4 nummer till höger om 2 (25, 17, 34, 6 till vänster och 21, 4, 19, 15 till höger).
  • Om du klickar på Tier, Orphelins och Voisins Du Zero placeras specialspel, som beskrivet i vinsttabell-sektionen nedan.
  • När du har placerat ditt spel, klickar du på SPIN för att starta spelet.

Roulette-hjulet:

• Om du klickar på SPIN efter att ha gjort din insats, kastas kulan in i Roulette-hjulet.
  • Hjulet snurras åt ett håll och en kula snurras i hjulet åt motsatt håll. Kulan landar på ett av alternativen.
  • Om kulan landar på alternativet du spelade på, vinner du en utbetalning enligt ditt spel. Beloppet du vunnit adderas till spelsaldot.
  • Alternativet kulan landade på visas högst upp till vänster.

Spelsätt och vinsttabell:

Speltyp  Covers
Beskrivning   Utbetalning
 TerminatorTM spel   1 slot  Ett spel på TerminatorTM spelet.
 4:1 – 279:1
 Straight up
 1 nummer  Ett spel på ett enstaka nummer (inklusive 0).
 35:1
 Split
 2 nummer  Ett spel på två nummer (inkl. 0 och TerminatorTM spelet)
 bredvid varandra på bordet.
 17:1
 TerminatorTM bonusutbetalning
 är från 1,5:1 – 139:1
 Street
 3 nummer  Ett spel på en rad med tre nummer (t.ex. 1, 2, 3).

Spel på "0, 1, 2" eller "0, 2, 3" räknas också som street.

11:1
 Corner
 4 nummer
 Ett spel som omfattar fyra nummer bredvid varandra på bordet.
 Ett spel som placeras på "0, 1, 2, 3" ses även som corner-spel.
 8:1
 Line  6 nummer
 Ett spel som omfattar två Streets - sex olika nummer på två
 rader med tre nummer (t.ex. 1, 2, 3 + 4, 5, 6).
 5:1
 Column  12 nummer
 Ett spel görs i ett av fälten som markeras med "2 to 1" längst ned
 på vyn och varje täcker 12 nummer per kolumn.
 2:1
 Twelve
 12 nummer
 Ett spel placeras i ett av fälten som markeras med "1st 12", "2nd 12"
 eller "3rd 12", som varje täcker 12 nummer.
 2:1
 1-18 (Low)
 18 nummer
 Ett spel på att det vinnande numret är mellan 1 och 18.
 1:1
 1-19 (High)
 18 nummer
 Ett spel på att det vinnande numret är mellan 19 och 36.
 1:1
 Röd
 18 nummer
 Ett spel på att det vinnande numret är rött.
 1:1
 Svart
 18 nummer
 Ett spel på att det vinnande numret är svart.
 1:1
 Jämn
 18 nummer
 Ett spel på att det vinnande numret är jämnt.
 1:1
 Udda
 18 nummer
 Ett spel på att det vinnande numret är udda.
 1:1
 Nästa twelve
 24 nummer
 Ett spel som placeras på linjen mellan valfritt fält som ligger bredvid varandra
 markerat "1st 12", "2nd 12" eller "3rd 12", som täcker 12 nummer var.
 0,5:1
 Nästa kolumn
 24 nummer
 Ett spel som placeras på linjen mellan två kolumner som markeras "2 to 1"
 i botten av rutan, som täcker 12 nummer var.
 0,5:1

Speltyp  Beskrivning
 Tier  Detta spelsätt placerar split-spel på 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30 och 33/36.
 Orphelins
 Det här spelsättet placerar splitspel på 6/9, 14/17, 17/20, 31/34 och ett straight-spel på nummer 1.
 Voisins Du Zero
 Det här spelsättet splittar spel på TerminatorTM spel/0, 2/3, 4/7, 12/15, 18/21, 19/22, 32/35 och
 2 marker på corner-spel 25/26/28/29.

Information om spelet:

• Spelet och dess regler är samma i både versionen med och utan riktiga pengar, förutom att spel utan riktiga pengar inte bidrar till jackpotbeloppet och autosnurroptionen är inte möjlig i gratisversionen.

Spelalternativ:

• Volym: Använd ikonen tr-4 för att spela upp spelets musik. Klicka på tr-4 -ikonen för att stänga av ljudet tr-5

• Volymfältet: För att höja eller sänka spelvolymen.
  • Spelljud: Spelljud-rutan är automatiskt aktiverad. Ta bort detta och spelljudet är av.
  • Bakgrundsmusik: Bakgrundsmusik-rutan är automatiskt aktiverad. Ta bort detta och bakgrundsmusiken är av.
  • Turbofunktionen kan användas för att kontrollera spelets hastighet.
  • Turboläge: Rutan för turbofunktionen är automatiskt deaktiverad. Klicka på rutan för att stänga av hjulanimationen.
  • Hjul autozoom: Hjul autozoom-rutan är automatiskt aktiverad. Ta bort detta och Hjul autozoom är av.

• Vinsttabell-text visas under symbolen för inställningar. Om du klickar på det alternativet, visas pop up fönster med vinsttabellen som visar alla bordsgränser.

Browser-panelens kommandon:

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om spelansvar.
  • Klicka på Spelregler för att se spelets spelregler.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på knappen Insättning för att lägga till pengar på ditt konto.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

TerminatorTM Bonusspel:

• Om kulan hamnar i TerminatorTM spelalternativet, startas TerminatorTM bonusen.

• I TerminatorTM bonusen finns totalt 20 platser du kan välja mellan. Varje urval vinner antingen ett kontantpris (från X1 till X5 gånger det totala spelet på TerminatorTM spelsloten) eller ett Head (en multiplikator från X1 till X7 för den totala bonusvinsten, som är summan av de slumpmässiga kontantpriserna som samlats). Du kan fortsätta att välja platser tills Samla visas (som även vinner antingen ett Head eller kontantpris) och bonusspelet avslutas. Det maximala totala beloppet som kan vinnas inom TerminatorTM bonusen kan vara 280 gånger det totala spelet inom snurrningen som startade funktionen.

• Vinst-multiplikatorn är X1 när du kommer till bonusen. För varje head som hittas, höjs multiplikatorn med 1. När ett head hittas, visas scener från filmen i mitten av spelskärmen.
  • Klicka på FORTSÄTT för att komma tillbaka till Roulette-bordet.
  • Vinster överförs till saldot i slutet av TerminatorTM Bonusspelet.

Jackpot funktion:

• TerminatorTM Roulette Jackpotten kan aktiveras efter varje spin, inklusive spins utan vinst. Ju högre spelet är, desto större är chansen att vara med i jackpotten. Att vara med i jackpotspelet garanterar en vinst på två jackpottar.

• Ett visst procentantal av varje spel (s.k. "contribution rate") från varje person som spelar, läggs till den progressiva jackpot-poolen. Det finns två olika jackpot-nivåer som kan vinnas: T-1 och T-800. De olika jackpot-typerna har olika prisbelopp. Du kan se de aktuella jackpot-beloppen högst upp på spelskärmen.
  • Jackpot-spelskärmen innehåller 12 platser och varje gömmer antingen ett silver- eller guld-huvud. Om du klickar på en plats, visas huvudet. Om man hittar 5 silverhuvuden vinner man T-1 jackpotten och om man hittar 7 guldhuvuden vinner man T-800 jackpotten.

• Jackpot-spelet har en timeout timer. Om du inte väljer tillräckligt med huvuden innan tiden är över, spelas spelet automatiskt för att visa ditt pris. Jackpot-vinster visas i pop-up vinstmeddelandet.
  • Klicka på FORTSÄTT för att komma tillbaka till Roulette-bordet.
  • Vinster överförs till saldot i slutet av TerminatorTM Roulette Jackpotten.

Jackpotten för det här spelet fungerar så här:

Seed (hur mycket pengar jackpotten startar med):

T-1: $2 222,00
 T-800: $11 111,00
 Contribution rate (vilket procentantal av varje spel som går till jackpotten):
 T-1: 0,1900 %
 T-800: 0,2074 %
 Win condition (resultatet du behöver för att vinna jackpotten):
 Tips:
 5 silver TerminatorTM Heads för att vinna T-1 Jackpotten.
 7 gold TerminatorTM Heads för att vinna T-800 Jackpotten.
 Win requirements (vad du behöver göra för att kunna få Jackpotten):
 Spela TerminatorTM Roulette-spelet med riktiga pengar.

Observera:

• Om 2 spelare vinner samma progressiva jackpot samtidigt, får den första spelaren seed och den progressiva delen och den andra spelaren vinner seed med det progressiva beloppet som samlades ihop mellan de två jackpot-vinsterna.
  • Problem med internet-uppkopplingen kan ha som följd att du får försenade jackpot-meddelanden eller uppdateringar, men detta har ingenting med jackpot-vinsterna att göra.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet utan jackpotten är 94,74 %.

Den teoretiska avkastningen till spelaren inom TerminatorTM Roulette Jackpot är 0,99 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?
    • Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer mjukvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Game Logs" (spelloggar) när du har loggat in på nytt.
    • Om du kopplas ned mitt i temaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.
  2. Vad ska jag göra om saldot är lågt för att göra en satsning?
    • Klicka på knappen "Insättning"  nere på spelskärmen och gör en insättning.
  3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst.

Senaste uppdatering: 28/05/2018