Paysafecard vanliga frågor och svar

1. Vad är paysafecard?
  2. Varför kan jag inte längre göra insättningar med paysafecard-kuponger?
  3. Hur fyller jag på mitt paysafecard-konto?
  4. Hur fyller jag på mitt konto med paysafecard?
  5. Har paysafecard några avgifter?
  6. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?
  7. Är det säkert att använda paysafecard?

1. Vad är paysafecard?

paysafecard är det ledande förbetalda betalkortet för internetbetalningar. Med ett paysafecard kan du enkelt och säkert shoppa på nätet utan att behöva lämna ut dina personuppgifter.

2. Varför kan jag inte längre göra insättningar med paysafecard-kuponger?

Fr.o.m. 14 september 2021 kan insättningar bara göras med ditt paysafecard-konto. Om du inte har ett paysafecard-konto kan du registrera ett kostnadsfritt personligt konto HÄR. Mer information finns på paysafecard.com.

3. Hur fyller jag på mitt paysafecard-konto?

Paysafecards kan köpas i ett stort antal butiker, affärer eller kiosker.

Hitta din närmaste paysafecard-butik

4. Hur fyller jag på mitt konto med paysafecard?

Följ stegen nedan:

• Logga in på ditt konto.
  • Gå till Kassa-fliken och välj Insättning.
  • Du ser nu paysafecard logotyp. Klicka på ikonen för att göra en inbetalning.
  • Ange belopp och eventuell bonuskod. Klicka därefter på Inbetalning (Deposit).
  • Du skickas nu vidare till paysafecard.
  • Logga in på ditt paysafecard-konto och följ instruktionerna.
  • Du kommer då att se dina bekräftelseuppgifter.
  • Klicka på 'OK' - du kommer då att se meddelandet "Bekräftelse på insättning".

5. Har paysafecard några avgifter?

Det kostar inget att göra insättningar med paysafecard.

6. Hur lång tid tar det innan pengarna finns på mitt konto?

Pengarna överförs omgående till ditt konto.

7. Är det säkert att använda paysafecard?

Ja, paysafecard är helt säkert. Kombinationen av transaktionsövervakning, SMS-verifiering och specialistkompetens inom bedrägeribekämpning gör paysafecard till en helt säker betalningsmetod för betalningar på nätet.