Lost Relics 2

Spelregler

SPECIALSYMBOLER OCH FUNKTIONER

CLUSTER PAYS™

5 eller fler symboler som förekommer i ett kluster ger en vinst enligt vinsttabellen.

En symbol är del av ett kluster om det är horisontellt eller vertikalt intill samma symbol.

GÖMD KISTFUNKTION

I huvudspelet och i Free Spins finns det kistor som gömts slumpmässigt under picksektorerna. picksektorer avslöjas när vinster förekommer över dem. Avslöja hela kistan och vinn priset i den genom att avslöja picksektorer. I huvudspelet finns det alltid en enda kista. Avslöjade sektorer stannar som avslöjade mellan snurrar tills kistan är helt avslöjad. Varje gång en kista öppnas så återställs avslöjade picksektorer. I Free Spins finns det 3 eller 4 kistor, förutom på den sista tredje nivån där det bara finns en. I Free Spins kommer picksektorerna att återställas efter att alla gömda kistor är öppnade.

Det finns 3 typer av kistor som ökar i storlek: Silver-, Gyllene- och Ametistkistor. Kistorna väljs slumpmässigt och kan innehålla fler och större priser beroende på deras storlek. När någon kista har alla utrymmen som täcker den avslöjade, delas priserna inuti den ut omedelbart. När någon kista är avslöjad (och styrs av kiststorleken), tilldelas spelaren ett slumpmässigt belopp och en kombination av följande priser: Multiplikator, Slumpmässiga Wilds, Kontanter, Free Spins-aktiverare och Level Up (endast tillgänglig under Free Spins).

GÖMDA KISTPRISER

MULTIPLIKATOR – När detta pris ges så kommer en Slumpmässig Multiplikator på antingen x2, x3, x4, x5, x6 eller x7 att tillämpas på alla vinnande kluster från den aktuella snurren. I Free Spins kommer Multiplikatorn att ackumuleras under Free Spins-sessionen och den kommer att tillämpas på alla vinnande kluster från den aktuella snurren med det aktuella ackumulerade beloppet.

SLUMPMÄSSIGA WILDS – När Slumpmässiga Wilds tilldelas kommer upp till 7 Wild-symboler att spridas på hjulen. Under Free Spins kommer Slumpmässiga Wilds att stanna låsta på sina positioner tills slutet av sessionen.

Ersätter alla betalande symboler.

KONTANTER – Om ett omedelbart kontantpris tilldelas så tilldelas det på den snurr som den avslöjades på. Det omedelbara kontantprisvärdet kan vara 2x, 3x, 5x, 8x, 10x, 20x, 25x, 30x, 50x, 60x, 75x, 90x eller 250x den aktuella omgångens insats.

FREE SPINS – Om detta pris tilldelas i huvudspelet så kommer det att aktivera Free Spins. Om det tilldelas under Free Spins så kommer det att addera ett slumpmässigt antal ytterligare Free Spins: 2, 3, 4, 5 eller 6 beroende på kistans storlek.

LEVEL UP – Level Up-priset kan endast fås från kistorna under Free Spins. Den första gången det avslöjas kommer det att expandera hjulen från 6x6 till 8x8. Om ytterligare en Level Up ges så kommer den att expandera hjulen till 10x10. På den sista nivån finns det alltid en Ametistkista, som är den högsta nivån av kista och innehåller alla typer av priser förutom Level Up. Efter att kistan är öppnad så kommer inga fler kistor att presenteras förrän i slutet av Free Spins. Dessutom, när en Level Up ges och hjulen expanderar så kommer alla aktuella kistor och avslöjade symboler att återställas.

FREE SPINS

Free Spins kan aktiveras på två olika sätt. Det första sättet är att avslöja Free Spins-aktiveraren från kistorna. Det andra sättet är genom att landa 3 Scatter-symboler på hjulen. Scatter-symbolen kan förekomma var som helst på hjulen, men maximalt 3 kan landa samtidigt på en enskild snurr. Free Spins-sessionen startar med 10 Free Spins, men ytterligare snurrar kan avslöjas från kistorna.

SPELTERMINOLOGI

Engelska Översättning

W WILD

SCATTER SCATTER

JACKPOT JACKPOTT

*Jackpott-symboler kan endast visas om de är konfigurerade och tillåtna i din jurisdiktion.

HUR MAN SPELAR LOST RELICS™ 2

Spelförlopp

Alla förloppsfunktioner i spelet, inklusive symboler låsta på hjulen som påverkar efterföljande snurr, sparas i spelet på aktuell insatsnivå.

Du kan ha olika förloppsnivåer för olika insatser på samma spel och flytta dig mellan dem genom att ändra insats.

Om du tilldelas free spins i en kampanj kommer förloppet i huvudspelet, inklusive alla låsta symboler, att sparas för att senare, när dina free spins färdig spelats, kunna återupptas.

Observera att detta statiska spel sparas i sitt nuvarande stadie för alltid.

Vadslagning

För att spela spelet måste du ha tillräckligt med medel för att täcka din insats. Du kan se ditt aktuella SALDO på din skärm.

För att börja spela väljer du först insatsvärde. Klicka/tryck på ”+” eller ”-” för att öka eller minska insatsen eller klicka/tryck på insatsvärdet i mitten och välj ett insats värde från en rullningsbar lista. Notera att en valda insatsen kommer att tillämpas på varje snurr. Om ditt saldo blir otillräckligt för att spela kommer du att få automatiska meddelanden som säger att det är ”Otillräckliga medel”.

När du har valt insatsen klickar/trycker du på knappen SNURRA för att börja spela.

Snurra hjulen

Om du spelar på dator snurrar du genom att klicka på snurrknappen eller trycka på mellanslagstangenten.

Du kan snabba upp varje hjulsnurr genom att trycka på mellanslag igen eller genom att klicka på hjulen. För att TURBOSNURRA håller du ned mellanslag eller snurrknappen.

Snabbsnurr

Slår på eller av alternativet snabbsnurr. Alternativt använder du knappen SNABBSNURR om den är tillgänglig på din enhet.

Autospel

Autospel gör att du kan upprepa din valda insats i ett valt antal spelrundor. För att starta Autospel väljer du önskat insatsvärde och klickar/trycker sedan på Autospel-knappen.

I Autospel-panelen kan du starta Autospel genom att välja det antal rundor du vill att din insats ska upprepas i.

5

Dina valda antal Autospel-rundor kommer att visas på Autospel-knappen. Antalet återstående Autospel-rundor kommer att uppdateras när Autospel startas.

40

Ditt totala Autospel-insatsbelopp beräknas genom att multiplicera antalet Autospel-rundor med värdet på din insats. Det indikeras under varje Autospel-alternativ. Det återstående Autospel-insatsbeloppet kommer även att visas under det valda Autospel-alternativet när Autospel har startat.

Dina automatiska spelrundor kommer att fortsätta till antingen dina valda antal Autospel-rundor har slutförts eller om du väljer att stoppa Autospel genom att klicka/trycka på STOPP.

Autospel kommer att stoppa efter att en Bonusfunktion är slutförd.

När Autospel körs är det inte möjligt att ändra din insats. Du måste stoppa Autospel för att ändra insatsen.

Jackpottspel

Vinn en av de jackpottnivåer som erbjuds när tre eller fler jackpottsymboler visas på hjulen eller om jackpotten aktiveras av en spelfunktion. Snurra på jackpotthjulet för att avgöra vilken av de jackpottnivåer som erbjuds som du vinner. Storleken på segmentet i jackpotthjulet påverkar inte oddsen för att vinna de representerade jackpottnivåerna. Chansen att vinna en jackpott ökar i korrelation med storleken på insatsen du spelade med. Jackpotten aktiveras slumpmässigt och kan vinnas genom att spela ett av de länkade jackpottspelen. För att vinna jackpotten behöver spelaren inte göra några val förutom att snurra på hjulen. Insatsvärdet kan inte ändras under free spins. Problem med internetanslutningen kan orsaka förseningar i jackpottmeddelanden eller -uppdateringar men de påverkar inte den faktisk jackpottvinsten. Det är inte möjligt för två spelare att vinna samma jackpott. Om två jackpottvinster sker i närheten av varandra kommer jackpotten delas ut i respektive följd. På grund av uppkopplingsproblem kan det jackpottvärde som visas skilja sig från det riktiga jackpottvärdet. Jackpotten kan inaktiveras tillfälligt, när det händer så pausas alla bidrag. Jackpottvärdet som blir är tillgängligt vid återaktivering kommer vara samma som innan inaktiveringen.

Reglerna för Jackpotavpott och Jackpotfondallokering definieras av varje Operatör efter eget gottfinnande.

Progressive Jackpot / Progressiv jackpott

Den progressiva jackpotten utgörs av samtliga insatser på spel som erbjuder dessa jackpottar och i vissa fall kan jackpottarna erbjudas på flera webbplatser. En liten procentandel av varje totalinsats går till den gemensamma potten. En del av detta bidrag används för att utgöra de progressivt ökande jackpottbeloppen, och den andra delen, bidrar till en grundpott, vilken är minimibeloppet pengar som en kvalificerad spelare får vid en jackpottvinst. Så snart jackpotten vunnits blir en ny progressiv jackpott tillgänglig och processen upprepas. Jackpotten kan endast aktiveras och vinnas via ett enskilt snurr av en spelare. Jackpotten har inte något tak. Oddset för att vinna jackpotten ökar med storleken på jackpotten och kan vinnas när som helst. Den här jackpotten har inget övre tak och kan vinnas när som helst. När jackpotten vinns av en annan spelare visas ett meddelande i jackpottpanelen. När jackpotten vinns förs beloppet direkt över till användarens plånbok, även om den vinns med ett bonussnurr.

Timed Jackpot / Tidsbestämd jackpott

Den tidsbestämda jackpotten är en progressiv jackpott som är garanterad att betalas ut före en angiven tidpunkt. Prispotten växer med bidrag från insatserna från varje snurr på ett jackpottspel, och ju närmare prispotten kommer till den angivna garanterade senaste utbetalningstiden, desto större är sannolikheten att vinna den. Sannolikheten ökar med upp till 100 % när den garanterade senaste utbetalningstiden nåtts. När jackpotten har vunnits blir en ny tidsbestämd jackpott tillgänglig och processen upprepas med en ny garanterad senaste utbetalningstid. Jackpotten kan endast aktiveras och vinnas via ett enskilt snurr av en spelare. Den här jackpotten har inget övre tak men måste vinnas före tidpunkten som anges. När jackpotten vinns av en annan spelare visas ett meddelande i jackpottpanelen. När jackpotten vinns förs beloppet direkt över till användarens plånbok, även om den vinns med ett bonussnurr.

Dynamisk Jackpottdelning

Endast de första 27.90kr av insatsen kvalificerar för att vinna time jackpot.

Insatsbelopp som överstiger 27.90kr räknas direkt till progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)

Aktuellt startvärde är: 27,900.12kr, Nästa minsta startvärde är: 27,900.12kr

Mega Jackpot (progressive)

Aktuellt startvärde är: 697,503.14kr, Nästa minsta startvärde är: 697,503.14kr

Hourly Jackpot (time)

Aktuellt startvärde är: 1,395.00kr, Nästa minsta startvärde är: 1,395.00kr

Övriga kontroller

Klicka/tryck på knappen VINSTTABELL för att visa de vinnande kombinationerna och utbetalningar.

Klicka/tryck på knappen LJUD för att slå på eller av spelets ljud.

Klicka/tryck på knappen HISTORIK för att visa spelrundorna du har spelat och resultaten för dessa rundor.

Klicka/tryck på knappen HJÄLP för att visa spelreglerna.

Klicka/tryck på knappen FULLSKÄRM för att gå in i fullskärmsläge eller klicka/tryck på knappen AVSLUTA FULLSKÄRM för att avsluta det (alternativt, tryck på Esc).

Allmänna typer av spel

Kontrollera betalningsmenyn i spelets vinsttabell om du är osäker på speltypen.

Vinnande kombinationer och utbetalningar görs enligt vinsttabellen.

Symbolutbetalningsvärden som visas i vinsttabellen är dynamiska och ändras i enlighet med det valda insatsvärdet.

Om du spelar ett Linjespel motsvarar prisvärdet från en vinstlinje utbetalningen som annonseras i vinsttabellen. När flera vinster förekommer på flera vinstlinjer så läggs de totala vinstvärdena ihop. Om mer än en vinst förekommer på samma vinstlinje betalas den största vinsten ut. Varje individuell vinstlinje kan endast betala en gång per snurr.

Om du spelar ett Sätt- eller Klusterspel motsvarar prisvärdet för ett sätt eller vinnande kluster utbetalningen som annonseras i vinsttabellen. När flera vinster förekommer på flera sätt eller i flera kluster så läggs de totala vinstvärdena ihop.

Om det finns en Scatter-symbol i spelet kommer alla vinster att betalas i tillägg till alla andra symbolvinster som förekommer på samma snurr.

Var uppmärksam att varje konto endast tillåter att du spelare ett spel åt gången. Därför kan ett spel inte spelas på mer än en enhet, eller flera spel på samma enhet samtidigt. Det kan leda till flera olika fel.

Spelnummer

Varje spelrunda identifieras av ett unikt SPELNUMMER.

Detta nummer återspeglar när spelrundan började i termer om GMT per timme: minut: sekund: Använd detta spelnummer som referens (eller ta en skärmdump av spelnumret) om du vill kontakta kundtjänst gällande en särskild runda.

För att få bästa spelupplevelse bör du använda den senaste versionen av mjukvaran. Vid fel annulleras alla spel och vinster.

RTP är ≈ 93.05% vilket inkluderar grundspelets RTP och jackpottbidrag.

Spelets beräknade maxmultiplikator är 21148.1.

Minsta insats: 1kr

Högsta insats: 100kr

Last modification date: 9/6/2023