Så här kommer du till din favoritlista

Du kommer till listan med favoriter via navigeringsfältet i sportsektionen. När du sveper med fingret från höger till vänster (horisontell rörelse) kommer du till slutet av navigeringsfältet. Tryck på för att komma till din favoritlista.

Det aktiva spelinnehållet för en favorit visas när du trycker på den favoriten. Siffrorna vid varje favorit visar för hur många event som ditt favoritlag eller din favoritspelare ingår.

Observera att navigeringen stöds av en vägbeskrivningsfunktion. När du trycker på en knapp i vägbeskrivningen kommer du direkt till den sidan och när du trycker på knappen Hem kommer du till lobbyn.