ENCHANTED DRAGON

SPELETS MÅL

• ENCHANTED DRAGON är en spelautomat med 6 hjul och 4 096 SPELVÄGAR.
  • Symboler betalar ut från VÄNSTER till HÖGER, med start från vänster med de flesta radkombinationerna (WAYS) från hjul 1, förutom symbolerna DRAGON BONUS, RED ENVELOPE, CASH och JACKPOT.
  • 3 eller fler DRAGON BONUS-symboler i vyn aktiverar BONUSFUNKTIONENS VAL, vilket gör att spelaren kan välja ett av fyra alternativ med olika volatilitet.
  • Få RED ENVELOPE-symbolen var som helst i vyn i basspelet och FORTUNE DRAGON BONUS för att samla alla CASH- och JACKPOT (MINOR, MAJOR, MEGA)-belöningar i vyn.

SÅ HÄR SPELAR DU:

• INSATSVÄRDE: När spelaren går in i spelet ställs en standardsatsning in. Spelaren kan ändra INSATS-värdet genom att klicka på+’ eller ‘knapparna "-" på vardera sida av INSATS-ikonen på datorn och mobilen. Om du klickar på INSATS-ikonen visas fönstret SPELVAL. Spelaren kan välja önskat INSATS-värde mellan MIN- och MAX-INSATS.
  • UPPREPA SATSNING: Standardsatsningen för nästa spel blir samma som spelaren satsade i föregående snurr.
  • SPELA: SPELA-knappen i mitten till höger startar spelet i stationärt och mobilt landskapsläge. SPELA-knappen i nedre mitten startar spelet i mobilt porträttläge.
  • BETALNINGSTABELL: Betalningstabellen i mobilen kan visas genom att klicka på hamburgarmenyn och välja vinsttabellalternativet. Klicka på "X"-ikonen för att stänga menyn och återgå till spelet.
  • VOLYM: Spelmusik och ljudeffekter är PÅ som standard. Genom att klicka på VOLYM-knappen växlar du alla spelmusik och ljudeffekter PÅ och AV.
  • KREDIT/SALDO: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Spelarens aktuella spelsaldo är summan av de belopp som visas under mätaren SALDO och SATSA. SPELSALDOT visas längst ner på spelsidan.
  • AUTOSPEL: Välj AUTOSPEL för att spela "hands-free".
    • Så här konfigurerar du AUTOSPEL: Klicka på knappen AUTOSPEL och välj sedan önskat antal spel. AUTOSPEL börjar automatiskt.
    • Det återstående AUTOSPWL-beloppet visas på SPELA-knappen. Klicka på SPELA-knappen för att avbryta AUTOSPEL när som helst.
  • I spelpengarläget kommer alternativet AUTOSNURR att inaktiveras.

MENYALTERNATIV (MOBIL OCH STATIONÄR):

• Klicka på HAMBURGAR-ikonen för att se spelalternativ och information.
  • Klicka på "i"-ikonen för att se spelinformation och regler.
  • Klicka på ikonen "VINSTTABELL" för att se spelpriserna.
  • Klicka på "X"-ikonen för att stänga menyn och återgå till spelet.

SPELREGLER:

• ENCHANTED DRAGON är en spelautomat med 6 hjul och 4 096 SPELVÄGAR.
  • INSATS-beloppet kan ändras med hjälp av knapparna - och +.
  • Klicka på SPELA-knappen för att börja spelet med det aktuella valda eller standardinsatsbeloppet.
  • Alla utbetalningar görs enligt betalningstabellen. Betalningstabellen visar alltid vinstbeloppet för den aktuellt valda insatsen.
  • Alla symboler betalar från VÄNSTER till HÖGER i rad på intilliggande hjul med början från hjulet längst till vänster, förutom DRAGON BONUS, RED ENVELOPE med CASH- eller JACKPOT (MINOR, MAJOR, MEGA)-symboler som betalar för landning var som helst i sikte.
  • DRAGON BONUS-symbolen fungerar som en scatter-symbol.
  • Vinsterna med DRAGON BONUS-symbolen och RÖTT KUVERT-symbolen läggs till vägvinster.
  • Endast den högsta vinsten på varje vinstkombination delas ut.
  • Alla tänkbara vinster adderas till spelarens SALDO.
  • Varje CASH-symbol som hamnar i sikte kommer att ha en slumpmässig multiplikator applicerad på det aktuella valda INSATS-beloppet från intervallet: 0,5 ggr, 1 ggr, 1,5 ggr, 2 ggr, 2,5 ggr, 3 ggr 3,5 ggr, 4 ggr, 5 ggr, 6 ggr, 7 ggr, 8 ggr, 9 ggr, 10 ggr, 12 ggr, 15 ggr, 20 ggr.
  • I basspelet och FORTUNE SPINS-funktionen tilldelas DRAGON BONUS-symbolutbetalningen när 3 eller fler DRAGON BONUS-symboler visas var som helst i sikte.
  • Om du får RED ENVELOPE -symbolen var som helst i vyn, samlas i alla CASH- och JACKPOT (MINOR, MAJOR, MEGA)-belöningar i vyn.
  • Varje RED ENVELOPE-symbol samlar alla landade CASH- och JACKPOT-symboler (MINOR, MAJOR, MEGA) (t.ex. om RED ENVELOPE-symboler landar på hjul 1 och 6 kommer båda RED ENVELOPE-symbolerna att samla alla CASH-VÄRDEN och JACKPOT (MINOR, MAJOR, MEGA) i vyn).
  • 3 eller fler DRAGON BONUS-symboler som landar någonstans i vyn kommer att aktivera BONUSFUNKTIONSVAL.
  • WILD-symbolen ersätter alla symboler utom symbolerna för DRAGON BONUS, CASH, JACKPOT (MINOR, MAJOR och MEGA) och RED ENVELOPE.
  • Den RÖTT KUVERT-symbolen visas inte i FORTUNE SPINS-funktionen.
  • WILD-symbolen visas inte på hjul 1 i huvudspelet och visas inte på hjul 1, 5 och 6 under FORTUNE SPINS-funktionen.
  • MINSTA INSATS är #{uiConfig.minBet} och HÖGSTA INSATS är #{uiConfig.maxBet}.
  • Maxvinsten i det här spelet är satt till 250 000 EUR eller motsvarande belopp i din valuta under grundspelet eller FORTUNE SPINS-funktionen eller FORTUNE DRAGON BONUS-funktionen. Ytterligare FORTUNE SPINS och linjevinster kommer att förverkas om den högsta vinsten är begränsad.
  • Den teoretiska avkastningen till spelaren är 94.34 %.
  • Om du loggar in på ditt konto på skrivbordswebbplatsen och väljer alternativet "Spelloggar" i något spel får du tillgång till din spelhistorik.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • Vinstanimationer kan hoppas över genom att klicka var som helst eller genom att trycka på mellanslagstangenten (stationär dator).

BONUSFUNKTIONSVAL:

• 3 eller fler DRAGON BONUS-symboler som visas under basspelet ger den tillhörande utbetalningen och BONUSVAL-valet av FORTUNE SPINS MED 5X Multiplikator eller FORTUNE SPINS MED 3X multiplikator eller FORTUNE SPINS MED 2X multiplikator eller FORTUNE DRAGON BONUS-funktionen.
  • DRAGON BONUS-symbolen betalar:
    • 1 x INSATS för 3 DRAGON BONUS-symboler.
    • 2 x INSATS för 4 DRAGON BONUS-symboler.
    • 3 x INSATS för 5 DRAGON BONUS-symboler.
    • 5 x INSATS för 6 DRAGON BONUS-symboler.
  • FORTUNE SPINS och FORTUNE DRAGON BONUS-funktionen spelas vid den valda INSATSEN i det aktiverande spelet

FORTUNE SPINS:

• 3 eller fler DRAGON BONUS-symboler som visas under basspelet aktiverar FORTUNE SPINS-funktionen.
  • Spelaren kan välja ett av följande tillgängliga alternativ:

DRAGON BONUS-symboler

FORTUNE SPINS med 5x multiplikator

FORTUNE SPINS med 3x multiplikator

FORTUNE SPINS med 2x multiplikator

3

6

10

15

4

8

12

18

5

12

15

25

6

15

20

30

• Under FORTUNE SPINS-funktionen förvandlas WILD-symbolen till en WILD-multiplikator och multiplicerar de kvalificerade vinsterna med multiplikatorn som visas på WILD-symbolen.
  • Vinster i FORTUNE SPINS med 5x multiplikator multipliceras med 5 för alla vilda ersatta vinster. På samma sätt multipliceras vinsterna för FORTUNE SPINS med 3x multiplikator och FORTUNE SPINS med 2x multiplikator med 3 respektive 2.
  • Om två eller fler WILD-multiplikatorer dyker upp under samma snurr multipliceras motsvarande multiplikatorvärden och vägvinster delas ut.
  • Om du under FORTUNE SPINS-funktionen landar 2, 3, 4, eller 6 DRAGON BONUS-symboler var som helst i vyn vinner du 2, 5, 8, 10 eller 15 EXTRA FORTUNE SPINS.
  • Varje WILD-MULTIPLIKATOR multiplicerar bara vinstvärdet som betalats på den vinstvägen.
  • Symbolerna RED ENVELOPE, CASH och JACKPOT (MINOR, MAJOR, MEGA) visas inte under FORTUNE SPINS-funktionen.
  • Under FORTUNE SPINS-funktionen visas WILD-symbolen endast på hjul 2, 3 och 4, och inte på hjul 1, 5 och 6.
  • FORTUNE SPINS-funktionen avslutas när det inte finns fler FORTUNE SPINS kvar.

FORTUNE DRAGON BONUS:

• 3, 4, 5 eller 6 DRAGON BONUS-symboler ger 4, 6, 8 eller 10 snurr i  FORTUNE DRAGON BONUS-funktionen plus den tillhörande DRAGON BONUS-symbolutbetalningen.
  • Endast symbolerna för RED ENVELOPE, CASH, JACKPOT (MINOR, MAJOR, MEGA) och BLANK är i spel under FORTUNE DRAGON BONUS-funktionen.
  • RED ENVELOPE-symbolen kommer att visas på alla hjul under FORTUNE DRAGON BONUS-funktionen.
  • Varje RED ENVELOPE-symbol samlar in och belönar alla CASH VALUES- och JACKPOT-symboler som landar i vyn (om t.ex. symbolen RED ENVELOPE landar på både hjul 2 och 3 delas symbolen CASH VALUE och JACKOT (MINOR, MAJOR, MEGA) ut två gånger.
  • FORTUNE DRAGON BONUS-funktionen avslutas när det inte finns fler FORTUNE DRAGON SPINS kvar.

JACKPOT:

• JACKPOT-funktionen kan aktiveras under basspelet och FORTUNE DRAGON BONUS-funktionen.
  • En JACKPOT (MINOR, MAJOR, MEGA) kan vinnas om RED ENVELOPE-symbolen eller symbolerna hamnar i vyn bredvid JACKPOT-symbolerna (MINOR, MAJOR, MEGA).
  • Alla JACKPOT-symboler (MINOR, MAJOR, MEGA) som stannar och syns tillsammans med en RED ENVELOPE-symbol kommer att ge respektive JACKPOT (MINOR, MAJOR, MEGA)-symbolutbetalning till spelaren (exempel: om 2 JACKPOTS Minor och Major-symboler stannar i vyn tillsammans med en RED ENVELOPE-symbol så delas båda jackpotterna ut).
  • JACKPOTS heter MINOR, MAJOR och MEGA. Var och en kommer att visa motsvarande värden.
  • MINOR = 25x INSATSEN.
  • MAJOR = 250x INSATSEN.
  • MEGA = 2 500x INSATSEN.

SURFKNAPP-PANEL:

• Klicka på SPELREGLER om du vill läsa utförliga regler för spelet på en separat webbsida.
  • Klicka på SPELLOGGAR för att se spelarens spelhistorik.
  • Funktionen SPELLOGGAR är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.
  • Klicka på REAL MONEY/PLAY för att ändra till REAL-MONEY eller PLAY-MONEY-läget.
  • Klicka på knappen INBETALNING för att sätta in mer pengar på spelarens konto

AVKASTNING TILL SPELAREN (RTP):

• Den teoretiska avkastningen till spelaren är 94,34%.

Vanliga frågor:

Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

Om du kopplas bort mitt i spelet kommer mjukvaruplattformen automatiskt att slutföra den aktuella spelcykeln. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen SPELLOGGAR när du har loggat in på nytt.

Vad ska jag göra om SALDOT är för lågt för att göra en SATSNING?

Klicka på INSÄTTNING-knappen längst ner på spelskärmen och sätt in pengar på ditt konto.

För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.