Ibland när jag trycker på ett filter kommer jag direkt till listan över event och andra gånger till listan över länder. Varför?

Vi har utökat produkten med en smart funktion. Med den kommer du automatiskt till den kompletta listan med event om färre än 11 matcher är tillgängliga totalt.

Funktionen har lagts till på hela mobilsajten och innehåller bland annat filter och urvalsfunktioner för sporter och länder.