Vanliga frågor om Qiwi

1. Vad är Qiwi?
  2. Var kan jag få ett QIWI Virtual Visa-kort?
  3. Hur fyller jag på mitt konto med Qiwi?
  4. Uppbärs några transaktionsavgifter i samband med insättningar med Qiwi?
  5. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?
  6. Kan jag göra en utbetalning till Qiwi?
  7. Är det säkert att använda Qiwi?
  8. Vilka valutor godkänner Qiwi?

1. Vad är Qiwi?

QIWI är ett förbetalt och påfyllningsbart VISA Virtual-kort som kan användas för säkra online-betalningar.

QIWI VISA Virtual har registrerats av VISA Inc. som VISA Classic och du kan använda QIWI VISA Virtual-kort vid betalningar över hela världen där man använder VISA Classic.

För mer information, besök QIWI VISA Virtual på http://www.visa.1pb.ru.

2. Var kan jag få ett QIWI Virtual Visa-kort?

1. Via QIWI-betalningsterminalen. För anvisningar besök: http://visa.1pb.ru/instructions.html
  2. Via «QIWI Purse»-tjänsten: http://www.QIWI.ru/
  3. Med abonnentens kontosaldo på Beeline: http://www.beeline.ru/index.wbp?

När betalningen är klar och pengarna insatta på ditt virtuella kort, skickas uppgifterna omedelbart till dig som ett SMS och du kan genast börja använda ditt kort på nätet. Observera att QIWI VISA Virtual-kort endast är giltiga i 3 månader.

3. Hur fyller jag på mitt konto med Qiwi?

1. Logga in på ditt konto.
  2. Besök kassan och välj ''Insättning''.
  3. Du kommer nu att se Qiwi-logotypen. För att välja detta insättningsalternativ klickar du bara på ikonen.
  4. Ange eller välj ditt insättningsbelopp och bonuskod (om du har en sådan) och klicka på "Insättning".
  5. Ange ditt insättningsbelopp och bonuskod (om du har en sådan), QIWI-kortnummer, förfallodatuom och säkerhetskod (CVV2) och klicka "Insättning".
  6. Du kommer omedelbart att få en bekräftelse med statusen på din insättning.

Vid lyckade insättningar kommer uppdateringen av ditt kontosaldo inte att ta mer än några få minuter. Om kontosaldot inte har ändrats efter två minuter måste du kanske logga ut och sedan logga in på ditt konto igen.

4. Uppbärs några transaktionsavgifter i samband med insättningar med Qiwi?

Vi uppbär inga avgifter för insättningar med QIWI.

Det kan dock hända att QIWI uppbär avgifter, vänligen hänvisa till http://visa.1pb.ru/instructions.html för ytterligare information.

Du kan när som helst se ditt korts saldo- och transaktionsutdrag på http://www.visa.1pb.ru.

5. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?

Pengarna överförs omedelbart till ditt konto.

6. Kan jag göra en utbetalning till Qiwi?

Qiwi är för tillfället endast tillgängligt som insättningsalternativ.

7. Är det säkert att använda Qiwi?

Ja.Behandlingen av alla våra kassatransaktioner följer Payment Card Industrys (PCI) överensstämmelsestandarder för datasäkerhet. Man använder 128-bitars kryptering för att säkerställa säkerheten hos data som skickas. Detta moderna skydd använder samma teknologi som stora banker och finansinstitut världen över.

8. Vilka valutor godkänner Qiwi?

Qiwi godkänner endast EUR, USD.