Vanliga frågor om postepay

1. Vad är postepay?
  2. Hur sätter jag in pengar på mitt konto med postepay?
  3. Kostar det något att använda postepay?
  4. Hur lång tid tar det innan pengarna finns på mitt konto?
  5. Kan jag få pengar utbetalade till postepay?
  6. Är det säkert att använda postepay?
  7. Vilka valutor kan jag använda för transaktioner via postepay?

1. Vad är postepay?

postepay är ett förbetalt kort som kan fyllas på. Kortet ställs ut av Poste Italiane och är ett säkert betalmedel för betalningar på internet.

2. Hur sätter jag in pengar på mitt konto via postepay?

1. Logga in på ditt konto.
  2. Gå till kassan och välj Inbetalningar.
  3. Klicka på Insättning vid alternativet postepay.
  4. Ange belopp, eventuell bonuskod och kortnummer, förfallodatum och CVV2-kod för ditt postepay-kort. Klicka sedan på Insättning.
  5. Du får en bekräftelse med information om transaktionens status.
  6. När transaktionen genomförts uppdateras ditt kontosaldo inom några minuter. Om ditt kontosaldo inte uppdaterats efter två minuter kan du behöva logga ut och logga in igen på ditt konto.

3. Kostar det något att använda postepay?

Det kostar inget att göra inbetalningar med postepay.

4. Hur lång tid tar det innan pengarna finns på mitt konto?

Pengarna överförs omgående till ditt konto.

5. Kan jag få pengar utbetalade till postepay?

Ja. Om du tidigare gjort en inbetalning med ditt postepay-kort kan du även få pengar utbetalade med samma tjänst. Välj utbetalningsalternativet VISA i kassan.

6. Är det säkert att använda postepay?

Ja. Dina transaktioner online är helt säkra med postepay.

Alla kassatransaktioner görs enligt gällande PCI-standarder (Payment Card Industry) för att garantera datasäkerhet. Uppgifter som skickas skyddas med 128-bitars kryptering. Den här toppmoderna skyddsfunktionen bygger på samma teknik som används av större banker och betalningsförmedlare över hela världen.

7. Vilka valutor kan jag använda för transaktioner via postepay?

postepay kan bara användas för transaktioner i euro (EUR).